5 Apa makna Aidilfitri tanpa sesuatu yang baru.

Salam. Short update je ni sebab rindu gila kat cerita si cepit. Terabai gila! Kalau la blog ni macam budak kecik, dah telanjang bogel, hingus meleler, badan bau busuk dah. Nway, aku masih belum beli baju, seluar, kasut dan etc, etc etc lagi~

Haih, harapnya ada la kasut yang aku dah aim lama tu. Harap juga ada sizenya! Ok, insyaallah, malam ni dah boleh habis shopping. Malam mungkin nak upload gambar rumah baru! Wink! Malam ni tengok anak bulan la! Jom tengok anak bulan!

5 komentar:

Lizzie Yasmin said...

sama lar tak beli apa pun. Komen skit knp anda suka Hari RAya..

saya_arief said...

baju baru.
langsir baru.
kuih baru.
sofa baru.
awek baru.
:X

Anonymous said...

alaaa setakat shopping sekelip mata je akim bole adakan...kut. Tentu seronok beraya di rumh bru kan?
Selamat hari raya akm...

hans said...

aku xbeli apa2pun
selamt hari raya
maaf zahir batin

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

gebgeb said...

SELAMAT HARI RAYA PIT!!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets