8 Jemputan majlis berbuka puasa di rumah baru!

Alhamdulillah. Baru ada kesempatan sekejap untuk update entri! Alhamdulillah, 2 hari tidak berupdate, traffic maintain dalam kadar 900++. Alhamdulillah. Sebenarnya, ini merupakan update ringkas dan padat dari aku. Dengar elok-elok pengumuman ini ye:

Anda semua dijemput menghadiri majlis doa selamat, bacaan yassin dan jamuan berbuka puasa di rumah baru saya sekeluarga pada hari esok (selasa) tepat jam 6.00 petang. Alamat seperti berikut :
No. 20, Jalan Sungai Merbau 32/76A, 
Amverton Park @ Bukit Kemuning Golf & Country Resort, 
Seksyen 32, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

Maaf sebab beberapa hari tiada entri disebabkan aku terlalu sibuk mengemas rumah, menyusun perabot, memasang segalanya dan macam-macam lagi. Kalau anda tinggal berdekatan dan berkesempatan, jemput datang rumah ye. Bye-bye! 

p/s : sila beritahu kalau anda sudi datang. (tahun ni beraya rumah baru! YeeeeHaaaaa!!!

8 komentar:

intanurulfateha said...

dasat ah traffik die skng ;p

.fahmi. said...

wah!!!
best2..
tp x dpt dtg
jauh bebenor...

qilamahadi said...

kekekee
rumah baru
nati raya jgn lupa ajak kami
nak juga tgk rumah
esok tk tahu blh pg ke tk
sorry
i wish i could
:(

m i r a f i q a said...

nak dtg lah, dah dekat dah ngn umah aku, huehue ;))

hans said...

mak aih
rumah ko dkt padang golf?
gila best

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

saya_arief said...

kene bawak ape2 x...?
hihi..

DOLCEshasha said...

aku nak pergi , tapi jauh . huhuh

tulisan kemas said...

memang dasat la kau . daily traffic dah ade 900++ . takut dengarr .. ^.^

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets