3 Blog ini akan tergendala operasinya.

Salam semua. Hi semua! Macam mana raya? Bagi aku raya tahun ni adalah yang paling tidak menggembirakan dan menceriakan aku. Spoil habis! Nak cerita kenapa? Biar aku, dia, dia dan dia yang tahu! Tak usah dikenang benda yang dah lepas. Aku pun dah kat universiti. Dah lupa yang sekarang masih raya! Sejujurnya, aku cuba nak letak masalah dan keadaan tu jauh-jauh dari minda ni. Tapi aku tak mampu dan benda tu senantiasa dingatan.

Lupakan itu sejenak. Aku just nak khabarkan yang blog ini akan mengalami masalah dari segi operasinya kerana tuan punya blog perlu pergi ke medan perang! Berjuang untuk final exam! Yang terakhir untuk asasi ni! Tahun depan insyaallah dah degree.. Syukur sangat-sangat walaupun tujuan asal ketika asasi lain dan degree menyimpang jauh~ Nak buat macam mana, mungkin itu rezeki yang Allah pilih untuk aku.


Blog ni akan beroperasi atau mungkin kadang-kadang beroperasi jika aku punyai kelapangan dan keizinan untuk update! Kena gigih untuk semester ni! Tapi kalau tak beroperasi bukan bermakna aku tiada cerita baru untuk dikongsi dan dibicara. Cuma masa nak type kurang ada. Doakan aku berjaya untuk exam final semester kali ni. Banyak pesanan nak ditinggalkan!

p/s :

1- aku suka kawan-kawan kat facebook nowdays!
2- aku suka lagu Ari Laso - Cintailah sepenuh hati
3- yang mengerti, teruskanlah mengerti betapa perit dan payahnya apa yg aku lalui.
4- terima kasih kamu!
5- kalau lah kau tahu yg aku ada blog~
6- Ada masa aku update blog!
7- Aku sayang kawan-kawan aku!
8- AE dan MF !

Selamat hari raya. Maaf Zahir dan Batin!

3 komentar:

.fahmi. said...

lor....
asl plak rye kne spoil??
hurm..
btw, gud lux ya..
do ur best..
CHAIYOK2!!!

cik helena said...

gud luck okay!

Anonymous said...

Ada hikmah di sebaliknya akm....
Teruskan lah perjuangan ....ya
Gud luck n All the best....

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets