5 DiGi iPhone 4 Me

Salam semua. Ini adalah contest dari Nuffnang dan Digi yang memang pemurah nak bagi iPhone 4 untuk kita semua. Syaratnya mudah. Cuma perlu submit dan ikuti blog Nuffnang dan completekan task yang diberi. Ikutkan tajuk, kenapa aku nak iPhone 4? Memamng banyak sebabnya! Panas!


Antara sebabnya ialah :
  • Lebih nipis, malah merupakan smartfon paling nipis dalam pasaran
  • Kamera hadapan & belakang (kamera belakang dilengkapi dengan LED flash)
  • Paparan yang lebih jelas, bersih dan cantik
  • Quad band HSPA dengan keupayaan kelajuan sebanyak 7.2 Mbps (Turbo 3G by DiGi Malaysia - 14.4 Mbps)
  • Boleh digunakan dalam network 802.11n WiFi yang lebih laju (macam laptop)
  • 5 megapiksel kamera dan flash
  • Kebolehan merakan video HD (high definition)

Teruja sangat sebab semuanya dah dipertingkatkan keupayaan nya! Lebih hebat dan lebih canggih berbanding dulu! Selain tu, aku memang teruja dengan Apple Store gak! Banyak aplikasi menarik dan hebat mampu kita miliki dan enjoy! Selain tu, ada iPhone, ada style!

Paling penting, aku nak jadi antara orang yang pertama memilik iPhone 4 ni! Lagi-lagi dari Digi! Kena gigih berusaha walaupun ada final! Contest sehingga birthday aku 28th September ni! Best nya! Digi, please, bagi iPhone 4 ni sebagai hadiah birthday aku! Boleh?hehehehe. 


Boleh la selit wishlist birthday aku ialah "hadiah iPhone 4 dari Nuffnang dan Digi sempena bithday ke 19 aku" till then, aku memang teruja habis dengan iPhone 4 ni! Lama idam, bila la mampu miliki~

5 komentar:

~~Ciklinn~~ said...

ciklinn pun nak....huhhu

senandung semalam said...

hadiahkan kat aku weyh..?
hahahhaha

darkbatman said...

gudluckkk bro.smoga iphone menjadi milik kite.heee

DOLCEshasha said...

weyy, jangan cakap hang nak njih lak? mai E72 hang.

epulafea said...

owh hai.
semoga berjaya.
semoga berjaya kepada saya. hal ini ditegaskan di sini. =_=T

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets