14 Akhirnya dapat juga invitation Makan Malam bersama YAB Perdana Menteri dan rakan online!

Salam. Ingat lagi aku ada post blog pasal makan malam bersama perdana menteri hari tu? Aku ada suruh korang isi form kat web site 1Malaysia kan? Masa Nadirah telefon aku cakap dia dah dapat invitation tu, aku sedih sebab aku tak dapat-dapat gak invitation tuh! Mana tak bengang, aku isi dan beritahu orang lain. Tapi orang lain yang isi melalui blog aku dapat invitation tu! Gua panas hati la der.

*********************************

Boleh tanya Nadirah Geb Geb dan Kiki Santek macam mana frust nya aku! Frust menonggeng! Fullstop!

So, dah 3 hari tak online, rupanya dah masuk email dari YAB Perdana Menteri untuk majlis makan malam tu! Aku rasa, ada orang yang tak datang dan aku diinvite sekali lagi! Tak kesah la jemputan lambat atau cepat, janji dapat dan aku nak pergi! Ko hado? Bukti :


So, sesiapa lagi yang pergi sila la beritahu aku supaya kita boleh berjumpa disana! Seronok sangat dah ni! Harap-harap sepupu aku akan turut serta bersama ke sana! Jumpa anda disana! Yeah!

p.s : hurm...nak tanya soalan apa ye, ada cadangan???

14 komentar:

cik fara said...

congrats wei!
:)

nor said...

weyh cepitt
sgt skema okeyh tulis nadirahh bagai
geli makk nyahh
=DD
ouh pembetulan kau yg tepon aku x puas atie x dpt jemputan
ngeh3x

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

tahniah yawwww nanti tayang gambaq banyak2. haha

izzah said...

tahniah..nadirah??
OMG!!!haha..

cik helena said...

jadi bila nak jumpe nya?wakakaa

hakimfaridzul said...

@cik farathanx fara!hidup RSC!

hakimfaridzul said...

@norye la geb2!saje je kasi skema!nak jumpa PM la katakan!miahahahahaha

hakimfaridzul said...

@norye la geb2!saje je kasi skema!nak jumpa PM la katakan!miahahahahaha

hakimfaridzul said...

@FATIN SYUHADA YAHAYAinsyaallah!nnt aku habaq na~btw, tak mau kirim salam kah??hak3

hakimfaridzul said...

@izzahthanx bonda!, nadirah??le la, noriah2!!!!

hakimfaridzul said...

@cik helenaingatkan cikhel dapat gak!

Anonymous said...

Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

DOLCEshasha said...

congrats!! :)

QaRaMi HasHim said...

woww!!!
dasat la beb..
taniah2..
kim slm kt dia skalik.. haha

guys!! jom la singgah blog saya skalik..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets