15 Jeritan batin akhirnya kedengaran.

Salam. Ni sambungan entri dibawah pasal urut mengurut. So, aku tak tau nak teruskan atau tak cerita ni sebab aku macam seram-seram. Malam tadi adalah pengalaman yang menakjubkan! Merasa macam mana urat kat kaki, lengan, kepala, celah sana sini ditekan dan dibetulkan. Nak cakap tukang urut, ya! Nak cakap tukang urat, teeeetttt, macam pelik je bunyinya! Nak kata dukun, tak de pulak dia punya asap kemenyan ke, limau nipis atau kain-kain kuning!


So, jeritan batin aku malam tadi memang superb! Hahahaha. Gila sakit kau! Before turn aku malam tu, ada sorang laki ni umur dalam 26 ke 30 macam tu la. Mak aih, pinggang dia sakit, then pakcik tu gi cari urat dia, tekan sana, tekan sini. Brother tu punya meraung, lagi la! Macam orang nak bersalin kau tau! Tapi siap gelak-gelak! Maaf, tak de gambar nak dipaparkan sebab aku rasa semacam je.


AKu puya turn pulak. Mula-mula aku biasa je. Sakit-sakit macam biasa. Then sampai klimakas aku rasa, punya la high pitch aku lontar! Ambik kau! Keluar suara jantan weyh! Terkedu mak cik aku! So, kesimpulannya, urut semalam memang agak seram, sakit dan luar biasa! Tak urut pun actly, just dia tekan sana sikit, sini sikit.

p/s : pak cik ni famous, ramai orang kenal dia tau! Dia boleh ubat kanser, sakit misteri da dan pak cik ni buat keris jugak!

15 komentar:

suffer8zine said...

uikk mcm dasat je!

Ciklinn said...

hahaha terkeluar suara jantan ko yer noks...

nor said...

takut aku dgr pittt
mcm seram gila
ala-ala orang kena histeria dlm tv tuh
o___O

DOLCEshasha said...

yaka jerit keluaq suara jantan weyy? hahaha. *jokes*

maCy said...

errr. takut~

CERITA LEBAT said...

mengurut kalau tak kena gaya memang sakit..serius.

cik helena said...

lumpuh boleh?

hakimfaridzul said...

@suffer8zinememang dahsyat weyh!kau kena rasa gak!

hakimfaridzul said...

@Ciklinnhahahahaha..:P

hakimfaridzul said...

@nortu la geb!aku pun seram weyh!tapi mak cik aku dok suruh itu ini, aku layankan je~

hakimfaridzul said...

@DOLCEshashahahahaha, syasha, thats too much girl!
wahahahaha

hakimfaridzul said...

@maCykalau takut jangan cuba2 tau!

hakimfaridzul said...

@CERITA LEBATmemang!tapi ni sakit dan sedap!erk, macam mana tu ye~

hakimfaridzul said...

@cik helenalumpuh?apa ni cikhel???hahahahaha

ish malu la camni said...

berurut ??! cam best je

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets