11 Mari mengurut badan cara tradisional!

Salam semua. Ini adalah entri ringkas sebab kejap lagi nak berurut badan! Nak cakap aku takut, mungkin la! Tapi ni bukan kali pertama aku berurut! Dah banyak kali, cuma kali ni tukang urut tu agak menyeramkan. Just bayangkan, aku tak cakap apa sakit aku lagi tiba-tiba dia dah cakap aku sakit itu ini! Betul pulak tu! So, petang tadi aku buat appointment! Malam ni baru turn aku berurut! Tukang urut ni dia pandai cari urat! Katanya! Nantikan cerita urut aku ye! :)


p/s : petang tadi, aku tengok pak cik umur 40an menjerit-jerit kena urut! Seram weyh! 

11 komentar:

qilamahadi said...

wakakkaka
terkaqm je bdk ni pk cik si tukang urutt

Danial Ikhwan Jaafar said...

dah lama tak kena urut. dulu pergi pon sebab kes jari patah ke ape ntah dulu. sakit2 sedap kena urut ni..hehehe =P

imanshah said...

wah muda2 dah sakit badan..huhu

Kyuubi_85 said...

haha.. mmg sure ko pun teriak2 masa kena urut tu.. sakit weh

nor said...

jgn tepeleot sudah tulang kau pitt
urut skali mulut kau
yg x penah berenti tuh
=P

hakimfaridzul said...

@qilamahadihahahahahaha...awak kena terkam padan muka!

hakimfaridzul said...

@Danial Ikhwan Jaafarmemang sedap sampai aku menjerit2!

hakimfaridzul said...

@imanshahaktif sangat...hahahaha, lagi pun, dah berapa tahun tak urut.btw, aku ni bukannya anak dara yang duduk rumah sepanjang masa je...hak3

hakimfaridzul said...

@Kyuubi_85teriak gila!!!warghhhhhh....warghhh....

hakimfaridzul said...

@norssedapnya mulut kau gebu!!!

cik fara said...

tbe2
aku teringat korng dok mengurut kat penang tu!
hahahaha

kenangan gituuuu
:)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets