3 Siapa mahu belanja tiket final ATP Kuala Lumpur?

Whoa. Salam semua. Mostly kawan-kawan rapat aku memang sedia maklum bagaimana kecenderungan aku terhadapa tennis! Aku sanggup masuk tidur awal kul 8 malam then bangun tengah malam semata-mata nak tengok tennis sampai pagi! Tak kesah la ujian ke, exam ke.. Kalau aku tension, sure-sure aku cari court tennis dan main sampai puas!


Masalah sekarang ni, aku tension sebab aku nak tengok final tennis ATP Kuala Lumpur kat stadium Putra Bukit Jalil Ahad ni! Tolong la! Some one yang baik hati, belanja tiket ni untuk hadiah birthday present aku! Nak sangat tengok live final betul-betul depan mata aksi tennis peringkat antarabangsa! Kalau sudi, private message me via email, twitter or facebook ye! Tak pun sesiapa yang ada tiket, tapi tak tahu nak ajak sapa, ataupun tak nak pergi! Bagi la kat aku!

P/s : muka sangat berharap sekarang ni!

3 komentar:

cik helena said...

dah sebijik macam bapak cikhel!hahaha tiket tu berapa rm2 je ke?weekeke

muhammad azri said...

weyh!! aku nk gak dowh!!!

qilamahadi said...

cikhel
keekkeek

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets