6 Lampu kereta menyala, apabila kereta memancut. (Gambar sebagai bukti)

Salam semua. Lama tak jenguk blog sendiri dan blog korang semua. Kurang kegigihan nak update blog lately. Tapi idea tu sentiasa ada. Aku tak mau cerita panjang kat pendahuluan ini. Update ke, tak update ke. Itu kesah lain. Nanti aku sambung!

******************************************

Berbalik pada tajuk yang agak sedikit lucah. Aku nak tanya, korang selalu tak nampak mesin mainan yang korang perlu masukkan duit 50 sen atau satu ringgit syiling dulu-dulu untuk dapatkan bebola plastik yang dalamnya ada mainan merepek-repek! Nenek aku kadang-kadang cakap mainan tu macam tikam! Tak ubah macam kau masuk 50 sen, lepas tu pusing tombol dan bola-bola ajaib muncul! Muka nak excited sebab teruja nak tau apa ada dalam bebola ajaib tu! Kan?

Senang cerita aku tunjuk mainan tu dulu! Nah! Tatap puas-puas dan cuba selongkar kotak memori korang yang dulu-dulu korang pernah nangis-nangis sampai hingus kena lap guna lengan baju sebab nak mainan ini :

dah dapat apa mainan yang aku cakap!

" Lampu kereta menyala, apabila kereta memancut". What the $%@%E^CFY!!!!! Apa la punya mainan! Kenapa la sampai memancut? Erk! Masa aku tengok mainan ni dengan geng-geng aku, memang semua otak dah kotor habis! Pikir dah jauh ke langit merentas masa depan! Aku tak tau nak cakap ayat ni betul atau tak! Tapi apa pendapat korang? Yang emak-emak. ada pandangan kalau anak-anak kecil tanya "mak, apa kereta ni pancutkan???" Fikir-fikirkan!

6 komentar:

suffer8zine said...

hahah memecut la

Terkini : Kucing Gemuk Popular

hakimfaridzul said...

@suffer8zine
dia cakap kat situ memancut la!!!!hak3

natasya said...

memancut?salah type ke hapa??hahahaha
leh jadi doube meaning nieh

mier@merr said...

hahaha..... itu macam pun ada ka...

"mama,mama..macam mana kete memancut?"

"eh.memancut tu ape ma?"

mama jawab : tnya papa... :)

ape lak aku ngarut kt cni..

twinkle'lilis said...

ini barang hanya ade di kedah OK
limited edt bebeh!
haha

.fahmi. said...

owh..pervert tu!!!
tak dapat imagine macam mana kereta memancut..hurm...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets