14 Fasha Sandha minta maaf dan mengaku kesalahan beliau. (Gambar) Fasha Sandha Berbikini di Bali Indonesia.

Salam semua. Semalam kecoh disebabkan gambar Fasha Sandha berbikini bersama pario hijau menyabut awal tahun di Bali, Indonesia. Dan semalam juga kenyataan mohon maaf dari Fasha Sandha sendiri muncul di FB beliau. Beliau mengakui kesalahan dan kekhilafan beliau itu. Bagus sebab dia mengaku bukan mengelak atau memberikan respond berdolak dalik! 



Memang sebagai masyarakat timur dan melayu serta islam, kita memandang serius perkara ini. Tapi kena ingat, bukan Fasha Sandha sahaja yang begini. Ada ramai lagi. Cuma perbezaannya, dia ni artis+selebriti. So, apa yang dia buat memang orang akan cakap dan perhati. Itu memang tak boleh dinafikan. Kalau kau bukan artis, bukan orang terkenal, ada orang kesah? Tak de kan? So, ini memang lumrah manusia, kesalahan itu memang biasa. Yang berbeza ialah, kita mengaku kesalahan dan memohon maaf atau selamba badak je!

Berikut merupakan kenyataan maaf dari Fasha Sandha :

melalui FB beliau~



Bagus tindakan Fasha ni. Terus mengaku salah dan memohon maaf. Bukan macam sesetengah artis, berdolak-dalik, kata super impose la, bukan gambar dia la, itu la, ini la... Apa yang anda fikirkan? 

p/s : nak seksi-seksi pun, biarlah jauh-jauh sikit, setakat kat Indon, ramai orang boleh hidu!
:)

14 komentar:

fariehan ibrahim said...

bgus lar tuu kalu mengaku,
tkt nti mkin dicemuh,
smoga dia sedar lar sbb rmai berdoa kt dia. :)

fara feroza said...

hehe...ngaku salah..mmg bagus, tp ngaku bukan sebab nk simpati orang lupakan....kena ngaku sebb betul2 menyesal..syg dia cantik n berbakat..suke tgk cinta chanduri...



bogelllll !!

amalinutt said...

gituuu cepit
tah buatlah jauh2 sket area bangladesh ke
sure org msia tak dapat hiduuu

| cik azeya | said...

hoho.

cik fara said...

booooooo!
padiaa ntah fasha sanda ni

qilamahadi said...

da cakap kat fasha dia tknk dgr
muahahaa

adrinaqamarina said...

dye bukan buat salah dengan kte tapi~

Anonymous said...

alhamdulillah.. -daniel othman

m i r a f i q a said...

yolah tuu..

bee.k0tt said...

buadpa dy mnx maap kan fans dy ? kita spa dy nk mnx maap ? mnx maap kat yang MAHA ESA nuhh . huhu

Anonymous said...

nate beruk matyeh,bukalh prabih dah nk tunyuk sngt gak

Anonymous said...

sng jee myntk maaf . bukn pada peminat but to god that has created you !
if nak insaf , insaf btl btl .
hampeh lahh dea neyy , susah org nak believe dea lagi .
to you fasha : bwak bwak lahh bertaubat lahh yea pada ALLAH !!

Anonymous said...

mohon kemaafan pd ALLah yang maha Esa.. takutlah pada HAri PEmbalasan... i guest you bukan kanak2 yang tak tau betul salah dalam agama... minta maaf pada manusia ok tp mohon maaf pad allah itu lebih penting... api neraka lebih panas !!! renung2kanlah jangan murah sangat maruah mu...klu nak tinggikan darjat you...

Anonymous said...

telanje lalu

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets