50 (Gambar) Fasha Sandha Berbikini di Bali Indonesia.

Salam. Kawan aku cakap gambar Fasha Sandha berbikini merupakan topik hangat pagi ni dekat Surat Khabar Kosmo. So, ini gambar hangat (berbikini) itu dan berita Fasha Sandha berbikini sambut new year di Bali Indonesia.

Gambar Fasha Sandha Berbikini di Bali Indonesia







sumber juga dari zonartis.com
Berita dari KOSMO :

KUALA LUMPUR - Pelakon Fasha Sandha memulakan tahun 2011 dengan kontroversi apabila gambarnya memakai bikini ketika bercuti di Bali, Indonesia sempena sambutan tahun baru tersebar di Internet.
Sebanyak enam keping gambar percutiannya tersebar dengan empat daripadanya menampilkan Fasha hanya memakai bikini dengan menyarungkan pario berwarna hijau muda.
Difahamkan Fasha bercuti bersama beberapa rakan wanitanya di pulau peranginan tersohor itu sempena sambutan tahun baru selama beberapa hari.
Bagaimanapun, Fasha ketika dihubungi Kosmo! semalam enggan memberikan sebarang komen berhubung isu tersebut dan hanya menjawab melalui khidmat pesanan ringkas (SMS).
p/s : apa anda fikirkan???

50 komentar:

Nor said...

lantak kau lahh
-_______-"

cik helena said...

tak heran pun..huhuhu

Anonymous said...

fasha sendat

amalinutt said...

buat malu org kg je

Anonymous said...

manusia akhir zaman....

Anonymous said...

BOLE LA MEN SKALI... AKU MAU.. APAM POWER..
NASI LEMAK 3 HINGGIT!!!

Anonymous said...

itu bukan fasha sandha...geng...itu namanya fasha sundal....

Anonymous said...

nama pn artis

Azam Shah said...

haha. ok la tu. *sambil pejam mata*

Anonymous said...

pompuan mcm ni nak jd bini..????

semua org dah tgk kot... hu.hu..

Anonymous said...

malu muka mak bapak kau jew............
maruah mak bapak jge lah ckit..........

m i r a f i q a said...

ni baru fasha sandha..

DOLCEshasha said...

hahaha biarla asalkn dia suka..
:)

fara feroza said...

kalau name pun fasha sandha memang ni je dia leh wat...huhu




bogelllll !!

hakimfaridzul said...

@Norlorh! emo kena geb???

hakimfaridzul said...

@cik helenasye heran cikhel!hahahahaha

hakimfaridzul said...

@Anonymoussendat habis~

hakimfaridzul said...

@amalinuttkau sekampung ke???hahahahahaha

hakimfaridzul said...

@Anonymousnak kiamat dah~

hakimfaridzul said...

@Anonymousni nasi lemak lagi mahal la!special edition lagi!muahahahahaah

hakimfaridzul said...

@Anonymousamboi mulut...sedap cakap orang sundal ek??hahahahaha

hakimfaridzul said...

@Anonymouskalau artis je perlu ke seksi2 sangat????

hakimfaridzul said...

@Azam Shahnape pejam mata???rezeki mata ni!hahahahahaha

hakimfaridzul said...

@Anonymoushahahahahaha, ntah la..jodoh di tangan tuhan~

hakimfaridzul said...

@Anonymousuit!garang betol!hak3

hakimfaridzul said...

@m i r a f i q abetul-betul!hahahahaaha

hakimfaridzul said...

@DOLCEshashaerk, mana islamnya???

hakimfaridzul said...

@fara ferozaowh~

Anonymous said...

lantak dia la.nak bikini ke nak buka terus ke.janji kite dpt tengok free.

Anonymous said...

rugi kalu aku x tgk ni..
org dh tnjk

Anonymous said...

biaq p la dia....dia mmg xnah brubah pon... cikaro penang...mamak2 penang da usung rata dolu2...hukhuk...

Anonymous said...

ala dia kene hentam pkai cm ni sbb dia dlm dunia hiburan.

kt malaysia je yg pkai tdung pn berani depan2 buat hal. lagi la yg tebukak sana sini. lagi teruk.

CHINTA CANDURY

Anonymous said...

dah di bagi rupa yg cantik.., bakat yang hebat., tp sayang tak bersyukur langsung dengan kurniaan tuhan.

Anonymous said...

BODOH JUGA AKU TENGOK SI FASHA SANDHA NIE...BLOG HARI NIE SEBUK MINTA MAAF KAT PARA PEMINAT...MACAM LA PEMINAT TU YG AMPUNKAN DOSA DIA...PI LA MINTA AMPUN PADA YG "PENCIPTA"

Anonymous said...

antara penghuni neraka la tu

Anonymous said...

coyy...meluat giler tgk pompuan murahan neh!

Anonymous said...

minta maaf kat peminat ?? itulah rutin bodoh artis/celebriti msia ni ... ada ke peminat yg marah atau meluat klu dia nk bikini ke bogel ke apa ke ? ada kita kesah ? dan sesungguhnya kebodohan yg sedia ada itu akan lebih ketara bila mereka cuba komen atau menjelaskan kenapa tragedi itu berlaku ..

Anonymous said...

Saya teringat satu kisah Nabi Isa a.s. di mana orang kampung mengepung seorang pelacur dan nak merejam pelacur dgn batu,bila Nabi Isa melihat keadaan itu lalu beliau berkata,..."barangsiapa di antara kamu yg tak pernah membuat kesalahan, boleh merejam dulu,lalu sorang demi sorang melepas batu yg dipegang lantas berlalu dari situ.
Carilah kebenaran dlm kehidupan ini bukan kesalahan.

Anonymous said...

mcm mner ler c jejai uhh leyh na amek dye jdkkn bini ?! sume bnde da nengok bler kawen ty dah tade paper daaa.

Anonymous said...

saya tk menyeeblahi sesiape... tp cuma nk ckp... klu fasha bkn artis sape peduli? biar saje la dia nk pakai ape pun....

Anonymous said...

bnyk2 la brtaubt bkn tau buat...

Anonymous said...

pakaian cermin hati

Anonymous said...

pakaian cermin hati

Anonymous said...

xtau nk ckp...xsedar diri la ni xpun lupe diri..xpun buat2 lupa diri...ingat HOLLYWOOD KE????? dah la melayu...islam plak tu...kot ye pun agak2 la wei...mtak maaf kt peminat watpe?? poyo jer..sumua dlm gambar termasuk tu LOW CLASSSS..TAK STIM LANGSUNG TENGOK...

Anonymous said...

Puki x nampak oooooooo....x best....

ozin ozil said...

kepada anonymous:
jgn coment ikt sedap hati jek,manusia mmg melakukan kesilapan tp diorang ni artis smua org pandang die, ramai jek yg kt luar teruk dr nie agama islam bangsa melayu, Ckp gune otk bukan kepala lutot. Cermin diri dulu kita x lari dr kesilapan

Anonymous said...

fasha 2 perapas laki orang die tido an jejai mase nora lagi menyah dung kan fasha 2 perepuan sundai bayak mak cik mak cik cite pasal die x ada harga diri

siti nor shahida said...

2 la manusia ckp guna kepala lutut, bkn ckp guna otak, klu da fasha mmg pakaian cm ni nk buat cm ne, biar jea kt die, yg lain nk kecoh2 pesal?xkn la die nk pkai bigini kt mlysia?kang ade yg hina lg trok, seblm nk ckp pape pkir lu la, if fasha 2 artis,2 psl la korg kecoh nk mmpos,cuba klu die bkn artis korg senyp kn,pmpn kt uar sna 2 blmbak la pkai cm die, n kalah fasha la,ntah2 orgnye trkorg dri korg ni, korg ingt semua artis yg brtudung baik la?? cm datok siti ade yg puji melambung, ak xnafikan die mmg lawa tp cara die brtudung ikot agama ke?? 2 la korg seblm nk ckp pkir la, jgn letak otak kt lutut n lutut kt kepala..malu org kg ke pe ke biar kt die la,klu malukn mk pk die skli pon suka aty dia la,bkn maluknmk pk korg, dosa die,die punya pasal a,yg korg g maki hamun die,kutuk die korg ingt korg xdosa..haahhaahha.ape jenis org la korg ni..

Anonymous said...

takpelah kat indonesia berbikini...kat malaysia dah kene hukom! hahaha

Anonymous said...

etek kecik lg nak tunjuk ekekek
terang-terangan leh gini, mcm ane laks bile gelap-gelapan ye hohoho :O

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets