10 Lirik lagu Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku. Juara AJL 25. Free Download lagu.

Salam semua. Lirik lagu Ana Raffali - Tolong Ingatkan aku sebagai Juara AJL (Anugerah Juara Lagu) ke-25 malam ni! Aku masih lagi speechless sebab memang shock lagu ni memang! Tapi, lirik lagu ni memang puitis! Dia punya melodi pun sedap! So masih boleh terima logik akal sebab lagu ni juara AJL 25! Tahniah Ana Raffali!

Ana Raffali -Tolong Ingatkan Aku
Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

Boleh download lagu disini (sini)

10 komentar:

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

Tahniah Ana Raffali ! :))

Zaiya said...

lirik yang membantu ana rafali menang. kan?

AaBa said...

nice one










Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.

Anonymous said...

aiyakk!

De Mois said...

Hmm..aku pun terkejut gak. Dah la bnyak buat hal dia ni. Tapi yang penting dia dah pernah perform kat u aku. Hihi..
Masih cerita AJL dalam :
Dua FT yang tewas

Miss Dee said...

i think she deserves the victory...tapi ak xfaham knp ramai gila xsuka dia menang... :P

cik fara said...

kenapaaa faizal tahir x menang!
:(

nas said...

hakim..sori coz xreply msg2 ko..aku xde kredit da..hahhaaa.....aku n geng2 aku mulanya xsetuju ana menang..last2 bila bace sesetengah blog termasuk blog ko,baru aku rase dia layak menang..hehe...hakim,singgah n komen la sikit kat blog aku nie :P

http://nash121.blogspot.com/2011/01/ada-sebab-lagu-tolong-ingatkan-aku-oleh.html

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

Anonymous said...

Dzieki za ciekawy blog

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets