5 Hadapi situasi dengan tenang dan sabar.

Salam semua. Ini short updates dari aku. Memang shot updates! Point form je! Okay? Kalau anda berada sama dengan keadaan saya. Klik la butang like! :)


  • Mengurangkan diri dari online sebab final exam dah berada disimpang (around the corner)
  • Test, assignment, kelas tambahan, kelas  ganti... time ni la nak jalan serentak. Mungkin lecturer merasakan pelajarnya robot!
  • Kalau jadual periksa buat aku jadi separuh waras sebab 5 hari direct 5 paper! Lepas tu selang lagi 10 hari baru last paper! Macam bangang punya jadual! Grrrrrrrr!
  • Tahap kemurungan di aras tertinggi sepanjang minggu sebab otak dah ligat nak cari jalan macam mana nak cover markah disebabkan carry mark cukup-cukup sedap dapat penampar!
  • Dah la...lagi banyak aku tulis, lagi aku tertekan!

Kepada yang sedang dan akan menjawab final exam, all the best! Patahkan kaki anda!(break the leg) Lulus dengan warna yang beterbangan!(pass with flying colours)

5 komentar:

Anonymous said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
break the rules

kikisan

sAsyA said...

gud luck :D

hqfizulhqkim said...

good luck final :)

Naddylicious said...

Ohh ya..ya~~ as a student dulu, segala macam perasaan itu dh penah dah lalui. stress tahap cipan. Huhu.. So, gudluck in ur final exam!! ;)

nfdeeda_zubir said...

lambat betul budak degree nak final neh . keh keh..btw, all the best dude !

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets