7 Jadual final exam aku. Kau ada macam ni?

Salam semua, aku tak nak cakap banyak-banyak. Cuma nak bagi gambaran bagaimana tertekannya, terstressnya aku menghadapi final exam kali ni! Sila lihat jadual dibawah :

  • Selasa ( 26-04-2011 ) - Accounting 1
  • Rabu ( 27-04-2011 ) - Multimedia
  • Khamis ( 28-04-2011 ) - Business Math
  • Jumaat ( 29-04-2011 ) - Tamadun Islam dan Asia
  • Sabtu ( 30-04-2011 ) - Malaysian Legal System
  • Selasa ( 10-05-2011 ) - Quality Management
Memang seronok plus teruja lebih sebab jadual final aku macam hareeeeem! Grrrrr! Straight 5 hari berturut-turut tanpa henti. Then jarak 10 hari lepas sengsara, baru jumpa last paper! What the )^&^$&^*(^#$!!!!!! Sabar je la!

**mungkin aku perlukan ini :

Doakan final exam aku berjalan dengan lancar. Lancar selancarnya! Apa yang aku baca, itu yang masuk, yang aku tak baca, tok sah masuk! Boleh? Away from blog for a week mybe! Tweet dan facebook masih on sebab im using BB now... :) add me up my BB pin 267FFC37!

7 komentar:

khairunnisa ♥ said...

pernah dapat 8 paper 8 hari. pagi petang ada paper ^_^"

sabar & good luck!

me_nazri said...

same la kita bro.... sbo je la..

vlogarilicious said...

sabar ea . aq pun ad . tp aq tggl 3 paper da . isnin selasa . br jumaat nex week nye . all the best exam :)

Nor atau Nad said...

goodluck pitt
:)

syAzAnA said...

pergghhh. sabo jelah majistret. ehhe

mishu blur~ said...

hahaha...gudluck weyh~~
chop! ko amek course apa ni???

s.a.c.h.a. said...

Giler pack. Hahaha! Gud Luck :)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets