11 Amaran dilarang mengesat tahi hidung di dinding tandas!

Salam semua. Pernah dengar amaran dilarang mengesat tahi hidung di dinding tandas? Unik bukan? Kolej korang ada? Aku rasa takdak! Kalau tak pernah, sila baca dan teliti gambar dibawah ini :

 Kolej Perindu 2, tingkat 2, tandas baru!

Zoom in sikit, kasi korang jelas!

Setelah aku teliti beberapa toilet, memang sah-sah ada makhluk yang pengotor dan menjijikkan ni rupanya! Habis dinding toilet penuh tahi hidung! Buwek! Geli la siot! And for your information, bilik mandi pun ada! Cuma, kertas amaran ni just ada kat satu tandas je! Patut orang yang tulis ni photostat banyak-banyak kali lekat kat semua toilet! Hahahahaha

p/s : sambil membuang, sambil berdoa! Relevankah ini semua ditampal????

11 komentar:

Nor atau Nad dia maseh NADIRAH said...

sangat unik
kolej ai x da manusia nih rasanya
:)

hqfizulhqkim said...

omg #peliksbetullah

syairahmohdanuar said...

lawak sgt lah entry nie.haha.mmg ramai kn org suka kesat kat dinding.x phm >.<

Feeqa said...

hahhah, gila takdak tisu ka budak2 perindu nihh

cik fara said...

padia lah budak2 perindu ni
hahha

qilamahadi said...

melati takda orang macam ni
ish ishh

nfdeeda_zubir said...

pergh .(-_-")

Pejuang Kesenian Extreme said...

Ape la..Perangai tak senonoh..haha

difficult easy. said...

OMG!! mane punya orang yang kotor sgt ni? haha. geli gile. :P

amalinutt said...

buat malu perindu jaaa
kehkeh

SoutulMujahid said...

haha. sengal!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets