3 Penulisan Kreatif.

Salam semua. Lama tak bersua. Aku tak kemana. Masih membaca entry kamu, kamu dan kamu. Aku bukan nak mematikan blog ni. Cuma cuti-cuti macam ni aku mula jatuh cinta dengan penulisan kreatif. Cerpen, prosa, sajak, puisi. Ahhhhhh, itu aku sekarang ni. Aku suka. Berimaginasi, perolokkan diri dan bereksperimentasi. At least, aku ada something untuk aku banggakan cuti ni. Kalau bukan untuk tatapan orang, untuk diri sendiri pun aku dah cukup puas.

Dilamun cinta korang fikir? Tak. Cuma aku senang bermain dengan bahasa. Sampai kalau aku ada masalah, aku lebih gemar duduk menung tepi pantai biar akal dan fikiran terbang macam tu je. Nak jadi A.Samad Said? Tak pernah langsung difikir. Sebari, dua baris. Seperenggan, dua perenggan. Lama-lama menebal. Entah mana datang idea. Tapi aku betul suka apa aku buat. Suka sampai aku biarkan hobi aku yang lama bertukar. 

p/s : aku percaya, satu hari nanti aku akan jumpa dengan orang yang betul-betul ikhlas berkawan. :)

3 komentar:

sue. said...

hi cepit..

Cik TeN10 said...

teruskan usaha anda.. >.<

tqah_muslim said...

saya suka jugak buat cerpen . Rasa lagi tenang dengan kertas bila takde orang nak kawan .

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets