3 Workshop Blackberry Playbook di Kuala Lumpur Covention Center.

Hi. Salam semua. So, ni latest aktiviti aku hadir Sabtu lepas. Maxis Blackberry Workshop kat KLCC. Tak sangka pun dapat invitation, but then rezeki kan? So, aku terpilih and join event tu. Gambar dibawah menceritakan perjalanan aktiviti disana. :)








Bagi pendapat aku sendiri, aku lebih jatuh cinta sama ini Playbook berbanding I-pad. Bukan sebab loyalty pada Blackberry. Tapi lebih kepada fungsi dan bagusnya gadget ini. Kalau nak tau ape yang betul-betul best pasal gadget ni. Tunggu next review aku tentang Blackberry Playbook ni!

Best sesekali dapat jumpa blogger ni. Ye la, passion kita sama. Lagi-lagi kalau dapat semeja dengan yang gila-gila macam aku punya table mate kan? Thanx to http://www.afrayuri.com , http://www.fazrol.com dan http://www.yeongboon.blogspot.com untuk workshop yang gila-gila punya! 

p/s : alhamdulillah, aku antara yang bertuah menang Bluetooth Headset Jabra hari tu. Insyaallah next rezeki ialah Blackberry Playbook! :)

3 komentar:

Fazrol said...

Meja paling happening ke? He he he...

Hans said...

wow
bestnya

FAUZI NOR said...

Untung la.. that time aku pun ada kat klcc... nampak ada event tu.. huhuh

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets