16 debat , MUET n family!!!

first of all aku tak mau bg salam..
nak ckp ni je

SUCKS
FUCK
SHIT
SYIAL
BUDUH
BABI
n
ALL WORDS YG BURUK

ok...
assalammualaikum semua...
tittle blog nih pun dah tau aku nak citer ape kan??
ok..
mcm nih...

td tengah hari..
Mizi a.k.a 1st speaker team aku call
die ckp 9hb till 14hb Nov ade latihan debat berpusat kat UiTM Dungun Terengganu...
aku trdiam mule2...
hurm...
tak tau nak ckp pe
suke?
memang suke coz aku memang nak sangat pergi
bengang?
memang bengang sngt
coz

- knape bg tau last minute?
- mizi bg aku tempoh 1 hour untuk bg keputusan
- aku busy la buduh
- ingat parents aku senang nak lepaskan aku ckp last minute cam nih?
- barang2 aku nak dftr sem baru?
- racket tennis aku?
- barang2 aku nak campak mane?

senang je ckp tinggalkan brng2 kat UiTM tuh!!!

memang la Jumaat ni aku balik UiTM
but for MUET la...
bukan pasal nak daftar!!!
takkan aku nak angkut semua barang2 aku naik bus??
giler weyh!!!

aku memang bengang sangat!!!

BABI
SYIAL

weyh, kalau nak buat latihan pun agak2 ar...
korunk memang la free senior2 ku!!!
kita org nih??
14 Nov nak daftar sem baru..
takkan daripada Terengganu turun ke Shah Alam
then Shah Alam ke Kedah??

ingat aku ape huh??
robot??
nnt salahkan aku sebab aku tak dtg latihan la
tak bg commitment la
pemalas la
bnyk alasan la...
ish!!!

sebab benda2 buduh cam ni la aku nak quit dari debat universiti nih!!!

BABI
SYIAL!!

glamour babi hari nih!!
aku asyik panggil jew!!!
hahahaha

opssss
lawak plak....
serius2!!!

family aku dah setting tarikh nak hntr aku balik uni la wey
nape la ckp last minute
hish!!!

so
aku tak ikut lagi sekali latihan debat berpusat nih!!!
tak pe la...
if korunk nak singkirkan aku drpd team elit pertama pun..
singkirkan la...
aku dah tak tahan la cam ni
ske cakap last minute
cari je la org baru..
sape2 je..
ganti aku yg pemalas
buduh
n
ngade2 nih!!

FARIZ
n
MIZI

aku memang mintak maaf lagi sekali
kesian korunk weyh
tapi korunk hebat kan??
mybe parents korunk senang nak lepaskan korunk..
aku bukannya dikongkong or anak manja...
cume keadaan tak mengizinkan aku pergi
FARIZ aku tau
ko faham keadaan aku kan
takkan la dari Form 1 ko tak kenal aku???
aku mintak maaf ye...
have fun there
training btol2 ye!!!
nnt kalau korunk bermurah hati...
share ilmu debat tu ngan aku ye...
jgn kedekut...
yg penting...
aku memang bengang
geram
and
aku rase cam nak hentak je sape2 senior yg buat latihan n jemput last2 minute nih
jgn la pikir korunk je free
kite org budak2 junior nih??
pikir ar gak!!!

nak ckp aku kurang ajar ckp ar...
aku tak kesah!!!
aku memang bengang!!!

again
BABI
SYIAL!!!
FUCK OFF LA!!!
GERAM WEYH!!!
1st time aku mencarut giler babi dalam blog nih


~sorry atas kekasaran bahasa~

16 komentar:

senang, panggil rda said...

haha. relax okay. at first pun aku macam WTF aku nak habiskan cuti kat rumah kot. Tapi disebabkan mak aku bg pergi, so aku go on jelah. ala, tak bermakna kau tak join latihan ni kau kena keluar dari team we still need you okay. :)

hakimfaridzul said...

rda...
aku memang panas dowh!!
berapi giler..
aku memang nak pergi dowh!!!
but de benda2 shit yg membuatkan aku tak dpt pegi..
sorry..
nnt share2 ngan aku ye??
thanx~

Anonymous said...

Akmmmmmmmmm.............
Istiqfar bbyak km..... cukup2lah maki hamun tu...
Biarpun debat tu minat akm tp keadaan x mengizinkan nak wat cmne? Nnti disebabkan marah pada kwn family pun terlibat sama tau....Ingat tu!
Apa pun peluang akm akan dtg jua....kan! Insyaallah...berlipat gnda lagi.

hakimfaridzul said...

thanx mum!!!

qilamahadi said...

hey there chill
someday they will cme to you
well
we still there for you
me && ama
pluss
ribna snkst grp kay

rmbr
tht u alwyas in our heart
&& u alwys in our mind


ikhlas tulus
anak mahadi && ur frndsss

hakimfaridzul said...

thanx qila!!!

ntah la...

belakangan ni aku cam de probs n moody...

sowy~

green said...

pilih la yg terbaik..

ish3..jgn carut~~

hakimfaridzul said...

green : huhuhuhu
wokeyh2..ni mencarut pun sebab dah geram
giler...

Anonymous said...

ala......... cdih yek...
jgn ckp mcm 2.......... aku nak sgt kte bersme
tpi knape slalu mcm nie........
aku rse senior 2 mmg babi!! opss sorry terjujur
yela last minute giler kelam-kabut semua orng pikir dy je senang family orng tak pikir..
sabar jla yek hakim aku pun kne marah gan family gak tpi ble aku kte nak stay dorng tros diam dah lah ada ubi ada batas ada hari boleh......??? ntah lah silap peribahasa ape2 pun i wish u luck nnt aku cite kat sne mcm mne yek... -fariz-

nadirah_nor said...

huhu..
pe yg blaku myb da hikmah
gudlak muet..;p

muhammad syafiq samsuddin said...

huh.. klu tu masalah ko aku laen plak..
huhu aku tak perform pon kat cni... then ade lak kate aku sombong aku sdey gle...
huhuh
mmg la dorang harap aku dapat perform ok cuz aku pnh gemilang dlu..
tapi aku dah usehe..then harap sgt dorang dapat sbr n bagi aku ruang perbaiki diri..
even ramai jek yang baek tapi aku still tak leh rase kejujran dorang.. aku je kot pk lebey2.. huh
nyway simpati ngn ko... n aku doakan yang terbaek tok ko..

hakimfaridzul said...

fariz :

luv u bebeh..nnt dlm bus mase balik Kedah aku story kat ko ek??c ya!!!

hakimfaridzul said...

nadirah nor : wey..kamoo pun same..gud luck gak for MUET!!!
jumpe sem depan!!!
miss u bebeh!!!

hakimfaridzul said...

syafiq :

hurm...nnt ade mase aku call ko k...rindu sama kamoo syafiq!!!senang2..aku, ko n faris wat satu team je!!!hahahaha...caras semua!!!

dodol n bear said...

pergghhhh..
akim diva ka neyh??
cm x caya aku..
lex bhai,t blik uitm kedah ang perform ja bg depa nganga luas2...
HIDUP DEBAT PRE-LAW...

Anonymous said...

ahahahahah..dude..aku kenal meke tue,,aku penah lawan deme,,hahahahaha....sabar2..papepon aku penah gak tension cam ko..aku tau,,cam sial an,,aku sampai bwt bende bodoh au,,hahahah...neway aku nye tension pon same lebih kurang ngn ko,,aku tension nak mampos,,nak uruskan kelab ag,,argh!!!!hahahahaha

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets