15 :: Kuala Terengganu - Shah Alam ::


yeah...terubat rindu kat dia..huhuhu...skype selama beberapa jam sebab save credit and senang kan???dah ada cara untuk mengurangkan kos..kenapa tak mahu guna??betul???selama beberapa jam tu, macam-macam dirungkai..

ahahahaha..seronok.excited okay...love you.thanx babe.anyway, im planning to go Kota Bahru too..to meet you..wait for me..boleh juga pergi bercuti Pulau Perhentian.nak sangat pergi...

kat Kota Bahru jaga diri ye dear..love you...







p/s : entri ditype semasa kereta bergerak menghala ke Selangor dari Kuala Terengganu.

15 komentar:

N@biL said...

ceh..suda couple uper nye..huhuhu

amaa said...

okay2 aku sgt jeles
muahahahhaa

nadirah_nor said...

sweet ngat aiiih
xD

rda hot said...

Ouchhh, ini sangat sweet. :)

dya said...

post ni pun tajuknye bersengkang-sengkang jugak.. asal ni?

hakimfaridzul said...

nabil : baru tau kah???
lambat betul hang ye!!!

hakimfaridzul said...

ama :
jealous???kan mu dah skype ngan die gak!!!
agagagagagaga

hakimfaridzul said...

nor : memang manis!!!
nway, ur blog looks sucks la!!!

hakimfaridzul said...

rda :
yeah babe!!!
sweet ngat aihhh~

hakimfaridzul said...

dya :
bersengkang-sengkang la..
baru ade synchronization.

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

qilamahadi said...

OMG syg
over lahh kannstg
letak satu sudahh lahh
segann
imissyouuu

hakimfaridzul said...

ahahahahahaha..
segan la plak!!!
huhuhuhu

aimi said...

ewuhh..sweet my buddies ni..~~

hopefully korang kekal lar ekk smpai bile2..aminnn..~~:)

hakimfaridzul said...

aamin~

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets