26 Ini la blogger picisan!!! Sila terima kenyataan!

Whoa, salam semua. Laptop baru format, tanpa backup! So, faham-faham je la. Semua hilang! Bayangkan, nak backup dah 20 hengget! So, no need la backup tu. Laptop kosong lagi senang kot! Tak yah serabut dan semak dengan macam-macam folder yang ada tuh!

Khamis ni saya tak dapat menyaksikan Prince of Persia tu di Cathay Cineplex Damansara. Contest pun tak ada sambutan! Lagi baik tak yah buat kan? Sangat memalukan! ahahahaha. Lantak la, percubaan pertama yang memang gagal! Tak perlu putus asa tapi biasa la manusia, siapa tak rasa kecewa.

So, hari ni dah hari isnin, malas dah nak tunggu siapa top referrel ke, siapa yang buat entri khas untuk contest merepek tu dan saya mahu umumkan siapa yang dapat tiket screening movie Prince of Persia.

Nah la Cik Hel @ http://helenalatisha.blogspot.com/, saya bagi anda 2 tiket ini! Have fun di sana! Semoga anda ceria selalu! Saya sudah message anda email saya sekali! Tiada apa-apa konflik ye kenapa saya bagi Cik Hel, saya bagi dia sebab dia nak sangat-sangat tiket tu masa saya beritahu saya tak dapat join screening tu. Sekian~

p/s : hati manusia, takkan lari dari kemarahan, kekecewaan dan kesedihan~

26 komentar:

Izzatul Iman said...

Tak yah la sedih2... saya suka tengok wayang tapi takkan turun sampai ke kl semata2 nak tengok wayang. sebab tu saya tak join... jgn marah k...

Izzatul Iman said...

tak semua blogger tinggal di KL...sebab tu tak berapa nak mendapat sambutan...

*yOko* said...

x pe lah,cepit..
ini sume dugaan hidup!!
nnt ade contest lg ak msk!!
wakakaaka..

Anak Perak said...

sory bro,aku dah dapat ticket tu. jd x dpt ler nk join.lg pon siap lebih satu seat lagi

nabilah_2908 said...

hmm..betul cakap izzatul..

bukan tknk join..tp sy di melaka sekarang..myb boleh buat contest lain.. :)

♥ciK-t0ge ♥ said...

Nk tg0k gaK priNce 0f persia..
;(
tataw La ade mse ke x..
Bz sGt keje

MISH LOLIPOP said...

ala..jgn la sedey2..b hepi okeyh

kak ina kl said...

salam..tak per..tak salah mencuba..kalau tak cuba tak tahu kan..
sabar ajerlah yer..

~Blabberina~ said...

haha..same la kita.xde buat kontest pun,xde sape nak grab it..klu aku ni redmummy or benashaari,gamaknya dr johor pun sgup dtg..haha

kyoO~rEz@ said...

wah ad contest tuh..hebat2..
len kali wat la lagi n roger me..
mane la tau ley menang ke kan..hu3

nadirah_nor said...

jgn sedey cepit!!!!
aku tetap sokong kau
laen kali bg hadiah g disneyland plakk
gerenti aku open balek blog aku tok join contest ko!!!
bahahaah

DOLCEshasha said...

jauh sgt tuh . beragaklah aku nk trn kl just dpt free tiket from kaw kan sbb aku taw aku akn mng if join cntst nih . hehhee jokes*

maCy said...

jgn sedih..smile2 selalu :)

Dakjaat said...

mmg memalukan.. aku nak comment pun dah malu2 ni.. wakakakaka! :P

woittt!! amende nak backup kena caj RM20? mana punya kedai? sendiri tak boleh buat meh?! :D

hakimfaridzul said...

izzatul iman : its okay, manusia kan??biasa la tu~

hakimfaridzul said...

yoko : baik, aku pegang ayat aku tuh!

hakimfaridzul said...

anak perak : woh~tahniah!

hakimfaridzul said...

nabilah : yup2, betul gak!

hakimfaridzul said...

cik toge : semoga dapat menonton cerita tu!

hakimfaridzul said...

mish lolipop : ahahahaha, baik2, tak sedih dah!

hakimfaridzul said...

kak ina : thanx untie!

hakimfaridzul said...

blabberina : yes, agree!

hakimfaridzul said...

kyoo reza : okay, nnt aku bg tau kau!

hakimfaridzul said...

nor : lawaknya!

nadirah_nor said...

saja kan???
x kanlahh sedeyh kut
relax2 sudahh cepit
tidak macholahh kau law cm gini
^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alaaa mne aci bg tiket pd sis helena
.nk jugak!
T______________T

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets