14 Kaum Lelaki : Mandul kerana Sauna

Whoa. Salam semua! Hari ni saya tak banyak buat blogwalking sebab sedikit ter-touching dengan contest yang tiada sambutan. Cik Hel tahu perkara ini. Saya pun mesti sedar, blog picisan ni mana la orang nak usha dan masuk contest kan? Tak pe, itu lah dugaan yang akan mengajar kita erti hidup berblogging sebenar! Aih, ayat positive supaya kasi semangat sikit! ahahaha


Petang semalam, masa mengodek-godek code html kat blog ni, saya cuba berehat sebentar sambil makan cekodok yang nenek goreng. Sambil tu, saya baca la buku Rapi keluaran November 2004. Berkurun dan berabad dah buku ni. Ntah dari mana, saya jumpa terus tertarik sebab kulitnya gambar wanita cantik!

Selak punya selak! Jumpa artikel yang mengejutkan sebab entri tu bertajuk "Mandul kerana Sauna". Bukan apa, saya gemar sauna-sauna ni. Peluh banyak-banyak! Syok! Tiap kali datang club house mesti masuk sauna! Duduk perap diri sampai peluh lencun!

Artikel tu cakap, sauna tak elok untuk testis kaum lelaki. Alamak, apakah? Teruskan membaca sebab takut juga kalau saya mandul! ahahahaha. Artikel ni cakap, sauna sekali sekala tak pe, jangan terlalu kerap sebab keadaan yang panas tak elok untuk testis kita! yang perempuan, jangan perasan!heh!


Baiklah, keadaan yang sesuai untuk testis ialah 2-3 darjah kurang dari suhu badan! Kaum lelaki! Sila ambil perhatian! anda mahu keluarga bahagia? Jangan la kerap sauna ye!hehehehe. (terubat hati sebab dapat buffered earning lagi!alhamdulillah)

14 komentar:

*yOko* said...

weyh,agak lucah ak rse!!!
wakakkaa...
abislah qila!!!
;)

nadirah_nor said...

serammmm

joegrimjow said...

alahai
dah la ku suka bersauna ni
haiisshh

DOLCEshasha said...

hahaha , betui2 . abeslah qila . aku pn nak lari dl . haha

kak ina kl said...

salam..auntie pun dah tau lama dah ni...hati-hati ek...kang dah berkawin tak dapat zuriatlah pulak..


amboi gi club house..nak join boleh ker?

Aus MeLankoLik said...

jadi kite perlu uji setia hari adekah kite masih 'sihat ' , hahahak , nak uji camne , itu lu orang pikirla la sendiri , hahahak

helena's said...

tak apa.nt cikhel suh bakal suami jangan sauna.hahaah

cikhel nak masok lah.petang nih atau malam kang buat eh..

hakimfaridzul said...

yoko : mana ada lucah!
info kesihatan ni!

ahahahaha

hakimfaridzul said...

nor : ape nye yg ko nak seramkan??

hakimfaridzul said...

joe : ahahahaha, sekali sekala tak pe joe!

hakimfaridzul said...

shasha : ahahaha, kau nak larik mana?masuk tasik uitm je la!ahahaha

hakimfaridzul said...

kak ina : ahahaha, tumpang family je..ngeeee

hakimfaridzul said...

aus : komen kau agak lucah!nak block la!

bahahahaha

hakimfaridzul said...

hel : ye cik hel, saya menanti!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets