44 Contest dari saya Tiket Screening Movie Prince of Persia

ini sticky post (kebawah untuk entri terbaru)Salam semua. Disebabkan saya tidak dapat menghadirkan diri di Screening Movie The Prince of Persia! Saya dengan ini berbesar hati menganjurkan contest dari blogger picisan a.k.a newbie ini! ekekekeke


Contest mudah! Sila buat entri tentang blog ini! Apa yang anda tahu tentang blog ini, apa perasaan anda. Anda cerita la sedikit mahupun sebanyak-banyaknya pun tak pe berkenaan blog picisan ini! ahahaha. bajet ada orang nak join kan? Secara jujurnya, promote la blog picisan saya ini! ahahahahaha.dah habis jujur dah!



Butiran contest seperti berikut :

  1. Contest ini bermula dari 19 May - 24 May 2010
  2. Buat satu entri yang hanya berkisar tentang si pemilik blog ini aka hakimfaridzul dan blognya.
  3. Top referral akan dipilih sebagai pemenang untuk 2 tiket ke Screening Movie The Prince of Persia di Cathay Cineplex Damasara pada 27 May jam 9.30 malam!
  4. siap dapat makan mister potato semasa menonton tau!
  5. Letakkan link entri tersebut disini!
Mudah, hanya membebel dan promote! Terima kasih kepada sesiapa yang sudi nak join. walaupun saya tahu, tak de orang nak join~sigh~saya pertama kali buat contest!tak tahu nak detail-detail!selamat mencuba!

44 komentar:

helena's said...

tgklah kalau rajin..hahahaha!

Hizami Rahim said...

kalau sempat bakal join.
;)

joegrimjow said...

nampak gaya boleh dapat ni
hehe

kak ina kl said...

yes..nak join gaklah contest ni

HEMY said...

haha..aku terus tgok mailbox..yess!!! aku dapat gak..

so, gluck la pada yg nk join contest ni

qilamahadi said...

muahahha
nati saya cerita macam macam kuar
so tk payah lahh syg
aggaaga

fiD said...

macam xbest je cerite tu, tak mawu lol, hohoh

fiD!

Khairi said...

saya sokong. saya sokong kamu semua hehehehe.

tapi takde masa la ni bro. will keep monitoring this kontes though.

suhaisweet said...

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

hellioz said...

nak adiah

DOLCEshasha said...

aku malas sbb kat damansara . damansara - kedah . jauh amat ohhkayhh : (

*yOko* said...

oh..contest??
klu free ak nak la!!!
wakaakka..

Jard The Great said...

hehe..aku da dpt jugak

nadirah_nor said...

sorry x berminat
bahahaha
semoga berjaya cepit!!!!

Eyriqazz said...

kalau tak ble jumpa di sana..dpt tiket juga..

P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk
saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

NHIDAYAT said...

hakim, kasik u award, come to my blog oka...tata

kak ina kl said...

oleh sbb auntie dah dpt..tak yah lah buat ek..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nak tiket!

~Blabberina~ said...

sape nak SATU tiket FREE,gi baca my blog..free je,tp ade syarat2

hakimfaridzul said...

helena : rajin-rajin kan la ye!

hakimfaridzul said...

chaiyok hizami!

hakimfaridzul said...

joe : saya tahu la anda femes!

huhuhuhu

hakimfaridzul said...

kakinakl : ok, dialu-alukan!

hakimfaridzul said...

hemy : tahniah beb!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : ahahahaha..tak yah masuk!anda peserta yang di larang!

hakimfaridzul said...

fid : its up to you dude!

hakimfaridzul said...

khairi : thanx juga sebab monitoring.erk!agagagaga

hakimfaridzul said...

suhaisweet : nice???

ye ke???
busuk je weyh!

hakimfaridzul said...

hellioz : mari la sertai kontest ini!

hakimfaridzul said...

shasha : saje2 nak try pun ape salahnya~agagagaga

hakimfaridzul said...

yoko : ekau nak free je mana boleh weyh~

agagagaga

ahppy belated birthday!aku lupa weyh!

hakimfaridzul said...

jard : tahniah kak jard!

hakimfaridzul said...

nor : thanx gebu!

hakimfaridzul said...

eyriqazz : sudah vote!

semoga berjaya!

hakimfaridzul said...

hidayat : wokeyh!!!

thanx!

hakimfaridzul said...

kak ina kl : ala, buat saje-saje pun apa salahnya..

agagagaga

nway, tahniah!

hakimfaridzul said...

intan : mari la masuk contest ini!

hakimfaridzul said...

blabberina : wah, baiknya nak bagi free...agagagaga

hans said...

kang aku masuk kalau menang macam nak tgok
hahahaah

Aus MeLankoLik said...

hahahk , xdapatla aku masuk .
aku dapat gak tiket , haahahahak .

rugi woo kau tak pegi , tak dpat kenal awek manis , hahahak

hakimfaridzul said...

hans : masuk la~

hakimfaridzul said...

aus : tak masuk tak pe, promote pun saya tak kesah!

agagagagaga

Kujie said...

lama dah tak bercontest2 ni

Roronoa Zoro said...

assalamualaikum... tadi aku blogwalking.. ada sorang blogger kutuk2 ko.. cuba tgk.. aku bukan nak api2kan.. tapi juz nak bagitau.. harap bawak bersabar banyak2 k.. waraskan fikiran anda...

http://hellioz.blogspot.com/2010/05/muka-muka-hipokrasi-follower-tegar-yang.html

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets