7 Pertama kali di tag : dari Karisma Izzah


Whoa, salam semua. Blog saya dah banyak kali di tag. Tapi, kali ini baru berkesempatan untuk menjawab. So, boleh kira sebagai tag kali pertama la ye! Hahahahaha. Banyak betul soalan. Mari sama-sama kita skodeng apa jawapan dari saya.

Tag ini datang dari Karisma Izzah! Thanx tag saya!

  1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
    Saya agresif, so apalagi mahu ditunggu? Jom kita berperang! 
  2. 6 orang di hati anda?
    Ayah, ibu, nenek, kakak, Qila, RSC
  3. Anda rasa anda comel?
    Ish, soalan ni nak jawapan jujur ke? Hurm, ntah la, saya ni biasa-biasa je. Tak comel, tak juga hodoh~hohohoho
  4. Single or taken?
    Kalau nak isi boring, orang in relationship still tulis single selagi dia orang belum kahwin kan? So, saya single!agagagagaga
  5. Blog yang anda suka?
    Hakimfaridzul.blogspot.com! mestilah kena suka blog sendiri dulu baru suka orang lain!
  6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
    Yup, semestinya! Duduk asrama 5 tahun! Perkara wajib buat nih!
  7. Lagu terakhir yang anda dengar?
    Solo by IYAZ (sebab ini message tone saya!) hahahahah
  8. Last text massage?
    Syg, sy da kat airport ni.
  9. Last phone call?
    Ayah
  10. Hari terakhir anda menangis?
    Lepas main tennis tempoh hari sebab sakit kat lutut yang amat sangat~haih~
  11. List lima kaler favourite anda
    a)Hitam
    b)Merah
    c)Orange
    d)Putih
    e)Biru
  12. Orang terakhir anda ber YM
    Zul Nazri, engineer kat Shah Alam. Best friend la juga!
  13. Game paling anda suka
    Plant vs Zombie (adik beradik semua dah addict)
  14. Adakah anda peminat MCR?
    MCR? Oh, tidak sama sekali!
  15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
    Haih, nak tahu orang punya info la tu. Ngader betul buat-buat tag ni! Tak jawab kata sombong, jawab pula dedahkan peribadi kita. Haih~
  16. Anda rasa tag ni best?
    Biasa je. Muka tak de perasaa jawab tag ni!
Tag lagi 10 orang
Saya memberi mandat ini kepada mereka yang rapat dengan saya!
  1. Qila Mahadi
  2. Amalina Atiqah
  3. Farah Ainaa
  4. Izzah Hazirah
  5. Twinkle Lilis
  6. Shasha
  7. Nor Gebu
  8. Ammad Nakal
  9. Fakrullah Roslan
  10. Aniss Olala


Jawab la tag ini ye. Saya pun tak kesah andai anda tidak menjawab. Jika rasa interesting, jawab la. Jika tidak, sila abaikan! Tq! Sesudah jawab, sebarkan tag ini kepada 10 orang lagi!



1.    



7 komentar:

cik fara said...

eh name aku ade la!
haha

nnt aku buat
aku sngt RAJIN skng ni
hahaha

hakimfaridzul said...

ye cik fara!

anda buat la ye!

Aus MeLankoLik said...

hahahak , wei , ape kes minat blog sendiri , mane boleh , hahahak .

hakimfaridzul said...

aus : hak3!!!

ye la,sape la nak sayang blog aku ni weyh~

nadirah_nor said...

aku dah jawab,, tp blog aku private
so aku je tau jawapannye
ahahah

hakimfaridzul said...

nor : ko memang sengal!

aku akan pastikan blog kau tak private lepas ni!

amaa said...

haha
thanks cepit
nanti aku wat eh :)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets