10 Siapa mahu tiket percuma screening movie Prince of Persia

Salam semua! Attention to all Nuffnanggers sekalian yang membaca dan readers yang sentiasa menyokong! Anda, join la Nuffnang punya contest! Boleh dapat hadiah macam-macam! Seronok okay! Rugi kalau tak join Nuffnang ni! Berbaloi-baloi! Okay, panjang betul pendahuluan! Nuffnang perlu membayar saya untuk promosi ini! hahahahaha



Saya dapat tiket wayang free untuk 2 orang! Screening movie The Prince of Persia di Cathay Cineplex e@curve! 27 May, jam 9.30 malam!


Macam mana nak join ye? sedangkan malam 27 May itu, saya dalam perjalanan ke kampus di Kedah! Boleh diwakilkan oleh sesiapa ke? Yang penting saya nak button tu! Saya nak kumpul banyak-banyak button Nuffnang tu!


Macam ini la, malam ini saya akan email kepada Nuffnang tanya, boleh atau tak sesiapa wakilkan menonton cerita itu! Walaupun saya geram sebab tak dapat tengok screening movie lagi, saya tetap gembira sebab saya menang juga! Kira hebat la kan? agagagagaga. Perasan betul dia hebat! cet!



Anda, jadi la seorang yang kreatif masa comment kat contest tu. Asah sikit minda supaya jadi gila-gila! Senang je, nasib baik, boleh tengok 2 screening movie sebulan! Fuyo!!!! Best! Thanx Nuffnang! boleh layan trailer di bawah ini!


Nota kaki busuk : kalau boleh diwakilkan, siapa mahu tiket ini???hands up please!

10 komentar:

Nina Aziz said...

awal gle ko balik hakim, aq 28 bru blik...hahah...

helena's said...

saya mahu plissssssss!

hakimfaridzul said...

nina aziz : hahahaha..saje balik awal!

hakimfaridzul said...

cik hel : bawak bertenang!

~Blabberina~ said...

kita pun menang gak..hehe

hakimfaridzul said...

blabberina : tahniah!

dunspeak♥ said...

hands up!!muehehee
neway thniah sbb menang.. (*__*)

hakimfaridzul said...

thanx dunspeak!

Anonymous said...

xnak!!!!
boleh beli sendiri!!

hakimfaridzul said...

anonymous : beli la kalau dapat!

aku cabar!

bahahahaha

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets