24 Saya perlukan rawatan di IJN.

Whoa! Salam semua! Semalam saya nampak kelibat si bean moreno dan aiesepet! Mencari juga onetasha! Saya juga nampak zaid kalau tak silap! Haih~ Jelas, masalah jantung berdetak lebih kencang petang semalam membuatkan saya seram sejuk nak tegur ramai orang. Adakah saya mengalami kompilasi jantung? Minta dijauhkan~

Seperti entri autopost semalam, saya dan aniss olala menerjah ke Cathay Cineplex Damansara untuk tayangan The Descent 2! Tapi, disebabkan keterujaan dan kebosanan melampau, kita orang datang kul 5.00 macam tu. Sepatutnya collect tiket kul 8.30! 




Untuk tak buang masa, apalagi, layan cerita Nightmare On Elm Street! Fuh!!!! Saya sakit jantung okay! Duduk dengan kakak, terjerit-jerit, tutup-tutup muka dengan cardigan dan terperanjat yang amat sangat! Haih, mahu dipanggil paramedik time tu! Sedikit info cerita ini :


  • Ibu mengandung dinasihatkan tidak menonton! Dikhuatiri bersalin di panggung!
  • Orang tua-tua dinasihati supaya tidak menonton juga, dipercayai gigi palsu boleh tertanggal!
  • Cerita yang bagus untuk menjadikan anda penghidap sakit jantung mengejut!
  • Awesome story dan tragis serta mengerikan!
  • 4 dari 5 bintang saya beri!
Habis layan cerita yang buat kepala saya percaya bahawa jangan tidur malam, kita orang layan meetball di Ikea! Like la meetball ni! Sedap! Jilat siku saya makan! Kakak sempat beli selipar sebab dia hampir tersungkur pakai heel time turun tangga sebab licin! Padan muka kau! Kalau kau jatuh, nanti aku snap gambar letak kat blog! ahahahahaha

 aniss olala

 time beratur



Tepat 8.30 saya beratur ambil tiket free tu! Jumpa amoi time kat Gatsby Deodorant Street Fair! Sengih-sengih dia! ahahahaha. Ambil tiket dan berlegar-legar di situ sebelum boleh masuk punggung, eh panggung!


 dapat button!

Cerita The Descent 2 pulak yang makin buatkan saya parah! Seriusly parah! Sampai saya rasa nak keluar dari panggung! Nasib baik ada Bubbly Wen yang cantik kat tepi saya! So, tunjuk macho walaupun ada adegan seram dan ngeri yang membuatkan aku tersentak! ahahahaha.


Kakak tak habis-habis bising sebab takut! Kelakar! kau siap boleh cakap sorang-sorang dan emosi lebih-lebih! Habis cerita tu, Bubbly Wen tegur! Dia minta url! Friendly sangat! Semoga jadi readers setia! ahahahaha

Info mengenai The Descent 2 :

  • Jangan tonton sambil makan!
  • Banyak mengucap time menonton!
  • Ngeri, mendebarkan, hampir buat jantung saya berhenti berdegup!
  • Ada juga aksi kelakar untuk meredakan ketegangan pembuluh darah!
  • Mesti tonton agar anda takut nak masuk gua!ahahahaha
  • 4.2 bintang dari saya!
Sekian! Menghitung hari pulang ke kampus~


Adakah saya perlukan rawatan sebab saya betul-betul mimpi ngeri malam tadi! Gila ar!!!

24 komentar:

*yOko* said...

title cam gempak jer kn kau!!!!!
hahha

cik fara said...

ciot ko akim!
haha

helena's said...

seb baik tak tengok..cikhel tak boleh tgk cite2 camni..haha

natasya said...

ingatkan betol2 masuk IJN....
best ker?
wah...mesti diajak kawan2 tengok ni...hohohohohoho

ohmywtf said...

gonna waste money coz i will close my eyes half the time..lol

miss lolly a.k.a luvfareda said...

perghhh

mcm beshhhh je :)

BeaN MorENo said...

haha...cite ni memang gile...

qilamahadi said...

saya tk tertipuuuuuuuuuuuuu

hakimfaridzul said...

yoko : tittle tak nak kalah!

hakimfaridzul said...

ala cik fara : kau bukannya singgah blog aku selalu!

rindu juga kunjungan kau!

hakimfaridzul said...

cik hel : ahahahahaha...mari-mari gugurkan jantung!

hakimfaridzul said...

natasya : wajib ajak tau!!!

hakimfaridzul said...

ohmywtf : lol! agagagaga

hakimfaridzul said...

lolly : memang besh! rugi tak tonton!!!

selamat sakit jantung!

bahahahaha

hakimfaridzul said...

bean : aku pun naik gila weyh!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : ye la tu~

wen pink said...

wahhh thanks for posting my pic.. wakakaka.. boleh market sikit saham saya :P anyway, memang fun having you around to scream together! hahaha!

j0j0_bdiN@ said...

hehe~~aku pon dapat pergi tgk the descent 2 aritu~~
aku datang awal g r tgk nightmare pukol 5.10pm pye tygn~

giler~~
double seram pada hari tersebut~~
nak balik memalam takot~~

tak cam plak ko yep!

Anonymous said...

akm ni buat suspen jek....Nway dah berjayalah akm trap orang ekkk....TahniAH!!! HEHEHE

Aus MeLankoLik said...

ceh , dapat button ke ?
kalai ni bagi pulak , aku tggu2 bile la nak dapat button tu , cis

hakimfaridzul said...

jojo : aku pun kurang perasan ko beb, tak pe, next time kita jumpa lagi!

hakimfaridzul said...

aus : agagagagaga

padan muka kau tak dapat!

wakakakaka

hakimfaridzul said...

anonymous : ehehehehe

kak ina kl said...

salam...rugi tak tgk..bagus jgk..klu idak auntie kena msk ijn tau..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets