17 Ronggeng di Damansara bersama kakak

Salam semua. Ini merupakan entri autopost saya. Ketika ini saya dan kakak sedang menjerit-jerit menonton The Descent 2 tajaan Nuffnang. Ahaks! Tak tahulah seronok atau tidak! Saya akan review di entri seterusnya!


Teruja sebenarnya dapat benda-benda free ni walaupun harganya tak la beribu-ribu ringgit kan? 


Haih, apa la nasib blog ini apabila saya pulang ke kampus semula hujung bulan ini ye~ dengan internet yang macam haram tak bagus! Broadband pulak, ada limit. Tak dapat blogwalking nanti~ sigh~ kecewa dengan pihak UiTM yang masih tak nak tingkatkan keupayaan internet di kampus!


Tak pe, tunggu saya jadi menteri! Pasti, satu Malaysia ada capaian internet free dan laju! Doakan la saya jadi menteri! Impian dari kecil ni! Nak juga nama terpahat sebagai ahli kabinet! ehehehehe

wasalam~


17 komentar:

Hizami Rahim said...

maka jadilah menteri.
ahha~

Encik Kaiser said...

menteri fasola???

natasya said...

ahahahahahhaha~
menteri macam mane 2?TM ke?PM ke?atau menteri pertahanan..wakakakakakaa~

DOLCEshasha said...

weyh , kecoh smapi nak kena mms pic kat aku . wekk !

DOLCEshasha said...

sampai*

hans said...

hahahaha
waktu nih senanglah cakap
nanti jadi menteri janji kemana apa kemana
hahaha

dunspeak♥ said...

semoga anda jadi menteri =_=

qilamahadi said...

shasha
muahaha
stuju

hakimfaridzul said...

hizami : mesti jadi!!!

mari berpolitik!

hakimfaridzul said...

kaiser : fasola?apakah???

hakimfaridzul said...

natasya : PM pun okay gak!!!

hakimfaridzul said...

shasha : jealous kah???

hakimfaridzul said...

hans : saya tak begitu!

hakimfaridzul said...

dunspeak : terima kasih!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : setuju la sangat kan???

syahira ariff said...

UITM line slow?
hahaha
nasib bek saya x dpt uitm
=p
kan pak menteri kan?

hakimfaridzul said...

syahira ariff : ye saya!

wah, perasan!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets