9 Aku dah okay. Mentality bukan physically.

Whoa. Salam semua. OK. Setelah beberapa hari aku emo dan emosi tak stabil. Aku rasa hari ni aku dah okay sikit. Aku ada orang kat belakang aku yang sentiasa bagi semangat. Ye la. Lelaki pun perlukan teman kalau time-time emo ni. Itu lumrah, dan sila jangan menidakkan. Thanx untuk anda semua. Dan anda!

Dalam otak dah mula ada beberapa isu nak kupas, kopek, hiris, cincang dan potong. Cuma masa belum lagi mengizinkan. Sedih juga aku tengok blog ni. Emosi semata-mata. Haih, kau ni perasan ada orang nak baca cerita sedih kau kan? hak3. Tapi, alhamdulillah, ada juga yang concern. Thanx.

Hari ini, aku mula senyum. Bagi aku, aku boleh control situasi ni. Aku boleh control semua. Insyaallah. Lagi satu. Aku rasa, aku perlukan perubahan kat blog ni. Aku nak renovate blog ni. Tukar semua. Kasi ringan sikit blog ni! Kasi blog ni ada jiwa. Kasi rock sikit!hak3.


So, aku minta jasa korang, ada yang nak cadangkan warna tak??? Or cadangkan template ke??? Dan time renovation tu, aku nak private blog ni buat sementara waktu. Mungkin dalam 2 atau 3 hari. Mungkin ye. Atau pun, aku terus je renovate. Biarkan je korang tengok blog ni tunggang langgang!hak3

Idea dah ada, cuma tunggu masa. Esok aku free, so, aku nak bertapa kat library. Ubah blog ni! Kasi feel sikit.huhuhu. Baru semangat kan! Nway, badan aku still panas, tapi mentality aku dah ok! Badan ni masih lemah. Sakit-sakit. 100 plus jangan cerita, berbotol dah!huhuhu. Doakan aku sehat macam selalu! Bye-bye!

P/s : dia kuat la!bagus!kembali semula ye!

9 komentar:

Anonymous said...

yehaaaaa
ini yg kita mahukn!!!!
pntai merbukkk pluss sup ketam

helena's said...

carik kat wordpress template..situ banyak cantik2 dan matang.

amik kaler cerah..baru cerah masa depan.wakakah

Jantan Keparat said...

hahaha
bubuh je lew ape pun weh..
jgn ko suka..
ktowg pun suka!

hakimfaridzul said...

yehaaa : gebu : ye la gebu!

hakimfaridzul said...

helena : okay!nanti saya cari!!!cik hel pun tolong la jenguk2 kan!

hakimfaridzul said...

jantan keparat : ye bro!nnt saya cari!

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

new spirit + new template..
huhu..i like..
kasi ceria ni punye blog ya..
bia padam semua y emo2..
hehe..

DOLCEshasha said...

wah , kaw dah oke . good : )

arm nomi said...

pink pun ok gakk per... ^^

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets