12 Rawak dan elok.

Salam semua. Aku rasa ini entri ringkas sebelum aku membedah siasat blog ni. Aku nak renovate blog ni. So, aku rasa aku nak private jap blog ni. Sehari mungkin. Sampai aku puas hati. Okay? Hari ni aku happy dah. Sehat? Insyaallah makin bagus! Bawah ni sedikit catatan hari ini :

  • Ya, kami best friends forever! Qila Kiki & Nor Gebu Suci!
  • Ya Allah, aku bersyukur bertemu mereka ini.
  • Blog perlu banyak renovation memandangkan dah usang dan lapok!
  • Kesihatan beransur pulih.
  • Semangat aku dah datang kembali.
  • Aku bersedia untuk seterusnya!
  • Pantai merdeka memang tempat kami bertiga lepaskan tension dan masalah.
  • Hidup ini indah, perhatikan setiap inci kehidupan anda!

Sekian, blog akan bermula renovation menjelang 12 malam. Maaf jika ketika anda membuka berkecamuk dan huru hara!hak3! Cheers! wasalam!

12 komentar:

CheQ PP JoY said...

agak2 nk renovate ni, awk wat layout sendiri ke?fy ingt nk renovate jgk tp sume nk wat sndri tp mslhnye xtau cara..nk wat column sume..kalu tau wat la tutor..hehe

qilamahadi said...

cepit gila
belanja seumur hidup
ingt !
haha

hakimfaridzul said...

cheq PP joy : hak3..insyaallah...

hakimfaridzul said...

qilamahadi : no way!

DOLCEshasha said...

hahaha , belanja aku jugak : )

hakimfaridzul said...

@shasha banyak la nak belanja kau!

Anonymous said...

awwww awwww
blog shantekkk
:p
sila tebuss kekalahan anda
maen old maid
bayar kami makan sampai tua!

Anonymous said...

Suka bila akm dah mula menunujukkan keceriaan dan semakin sihat...n terlebih baik x emo lagi.....
Tke cre..

hakimfaridzul said...

@Anonymous

Testing reply tag..

Anonymous said...

apakau testingtesting cepit -..-

Anonymous said...

Testing jugak

Anonymous said...

Hallo!!!!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets