6 Hampir siap : mungkin malam.

Whoa. Salam semua. Setelah aku memulakan renovation bermula pagi tadi dalam kul 1 pagi.Blog ni hampir siap. Cuma perlukan pertukaran sedikit dan penambah baikkan supaya blog ni ringan sikit dan senang dibaca. Kalau senang dibaca, senang juga hati aku untuk menulis.

Puas dah aku godek-godek code html ni. Naik juling, berpinar mata ni.hak3. Tapi demi blog, aku sanggup.Walaupun tido lambat, aku bangun awal gak! Awal ye. Gigih pergi library, on9 then start renovate.Puas? Belum lagi sampai la siap betul-betul aku rasa.


Nak bagi tau, ada gak orang lain yang tolong aku renovate blog ni. Pemilik otakworks dot net! ni link nye. www.otakworks.net. Budak ni jugaklah yang tolong aku renovate blog ni dulu. Tema kali ni aku nak kemas dan nampak matang. Sebab, aku nak penulisan blog ni lebih berilmiah dan matang. Insyaallah~

Ok la. Aku nak gi cari lagi benda-benda yang boleh aku letak kat blog ni. Bukan widget, tapi something yang aku perlu bekerja dengan code html ni.hak3. aku nak blog ni kemas. Tak de lagi benda-benda merepek bagai.

Aku kembali lagi dengan entri untuk kawan aku malam ni!nantikan dan undi untuk dia ye!

6 komentar:

shey said...

i ta dpt bukak blog u smlm , rupe nye under construction :DD

Jantan Keparat said...

hahaha..
dah x sabor!
cepat2!

hakimfaridzul said...

@shey

ahahahaha, sorry, construction berjalan lancar hari ini!

hakimfaridzul said...

@Jantan Keparat

ahahahahaha, bawak bertenang ye!!!ngeeee

Anonymous said...

wahwah gigih,,
sampai kelass mdm sarirahh pun x focuss,
kau perlu contohi akulahh cepitt
haaaiiih
-____________-"

Anonymous said...

Oklah perubahan pada blog ni...
mudah nak baca. Tulisan pada jejak pembaca pun besar n terang pada yg mata kabur...hehehe

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets