7 Video pengumuman penceraian Azrinaz Mazhar Hakim

Whoa, salam semua. Just nak share video ini dengan anda semua. Haih... Hidup ini bukan seindah yang disangkan kan? Mungkin penceraian ini yang terbaik untuk mereka. Aku doakan agar keduanya bahagia selalu. Owh, ada kemungkinan ke Azrinza ni nak kembali ke TV3? Sama-sama kita tunggu ye!


Kerajaan Brunei bagus kan? Ada buat pengumuman macam ni. Maknanya, mereka nak semuanya telus. Rakyat tahu hal istana, hal pemimpin mereka. Sama ada baik dan buruk dikongsi bersama rakyat jelata. aku tertarik dengan Brunei. Tapi tidak sekali aku meninggalkan bumi Malaysia ni!


p/s : Azrina Mazhar Hakim ni dah boleh di nobatkan janda terkaya kot! Wah! Hebat kan? Kalu suami antara individu terkaya didunia, mungkin dia juga boleh bergelar janda terkaya di dunia!siapa tahu kan?

7 komentar:

Jantan Keparat said...

uiks!
dah janda!
ak chop!
hahahaha

Anonymous said...

wahwah
janda,, dudaa
hahahaha
mngingtkn aku pd..
=p

Anonymous said...

Oklah blog akm ni....
Senang baca komen2 coz ruangan komen bole baca dari page lain..
Congrate!!!!

hakimfaridzul said...

@Jantan Keparat

amboi jantan keparat!!!!suka nye!!!

hakimfaridzul said...

@Anonymous

pada siapa ye???hak3..syyyyyy!!!

hakimfaridzul said...

@Anonymous

thanx bu!!!

DOLCEshasha said...

sapa takmaw janda kaya weyh . aku pun nak kalau dapat ex macam tuh : )

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets