8 Aku nak jadi paparazzi. Boleh ke?

Whoa. Salam semua. Ini entri nak tanya pendapat korang semua. Entri yang perlukan anda respond. Aku ni tak la suka sangat mengata belakang, tak juga suka mengutuk apabila perlu dan tak juga bergosip selalu. But then, aku minat nak jadi paparazzi! So, apa pendapat korang semua kalau aku jadi paparazzi?hak3.


Sebagai permulaan untuk aku jadi paparazzi yang berjaya satu hari nanti, aku nak mulakan ruangan gossip budak-budak pre-law kat UiTM aku ni. Aku suka memerhati dan menulis. So, aku rasa, aku ada sikit-sikit bakat untuk menjadi paparazzi berjaya secara kecil-kecilan!

Now, dalam blog dan ada draft 3 entri untuk paparazzi session aku ni! Tak sabar nak spublish. So far, aku rasa penulisan aku kat draft tu hanya bagi hint-hint sikit je pasal individu seseorang. Tak la aku reveal seratus peratus. So, aku agak baik kan???hak3

Nantikan page terbaru aku kat sidebar kiri ye! Akan ku reveal satu persatu!hak3. Best gak jadi paparazzi ni kan?huhuhu, jangan ada yang serang aku macam Britney Spears serang dah la ye~hak3. So, korang bagi la pendapat untuk page terbaru aku yang akan aku bagi nama "paparazzi"!

Oleh itu, sila la berikan anda punya cadangan atau bantahan ye! Aku suka denagr pendapat-pendapat orang ni. mana la tahu bagus, boleh gak jadikan sebagai pengajaran!hak3. Dah-dah, aku kat kelas ni. korang baca auto post la!hak3

8 komentar:

senandung semalam said...

ok je akim...
heheeheee

Lelaki Ini said...

hahahaha..
silakan..
mau tau gaks gosip2!

Fareast said...

bagus!! aq pon berminat nk jd paparazi nie.. ha3

twiNkle`lilis said...

haaaa!
aku SOKONG sajaaaa
aku suke gossip gossip HANGAT nieh
bikin aku hangat
go akim goo

hakimfaridzul said...

@senandung semalam
hak3!baik2!nnt aku akan mulakan!

hakimfaridzul said...

@Fareast
owh!
jom join2 aku jadi paparazzi!

hakimfaridzul said...

@twiNkle`lilis
bikin kau hangat???kau ingat kau hangat???

hakimfaridzul said...

@Lelaki Ini
ye2, nnt aku bekalkan gossip!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets