8 Lagi gambar menghina islam. Aku memang panas!

Whoa. Salam readers. Sebelum aku emo lebih cerita pasal kutuk-kutuk islam ni. Biar aku bagi introduction kat korang semua. Kalau sebelum ni, dah heboh ada karikatur menghina Nabi Muhammad S.A.W. Gambar keldai la. Gambar itu, gambar ini. Tadi, time aku dok asyik layan youtube tengok skill-skill tennis, ada notification kat facebook keluar cakap yang ada orang comment kat gambar aku. Aku tengok da keluar gambar ini : 


Berangin satu badan beb. Aku tak tahulah apa motif sebenar dia orang kutuk-kutuk islam dan menyebarkan gambar sebegini rupa. Kalau petang tadi, aku ada jugak berdiskusi dengan KON (pemilik Geng Blogger) dan Hanis Aleeya pasal zionis, Israel dan Yahudi. Kita sembang itu dan ini. Semuanya berilmiah. Aku still tak faham apa yang mereka nakkan dari Islam.

Memang benar kaum yahudi ni dilaknat oleh Allah. Dah perangai macam ni. Tak habis isu kapal Mavi Marmara dan kapal Rachel Corrie. Timbul lagi isu di Iraq, Palestine dan banyak lagi. Siapa harus dipersalahkan? Anda fikir dan kita cuba berdiskusi disini. 

Tinggalkan comment tentang perasaan anda terhadap gambar ini. Apa yang anda akan buat? Berdiam diri atau bersuara lantang sedangkan tiada siapa mendengar suara anda. Dunia semakin kucar kacir. Adakah petanda kiamat hampir tiba? Renungkan.

8 komentar:

hanis aleeya said...

Eih. Isu ni dah lama. Cuma orang perasan benda ni ikut musim.. Bila ada pameran balik, baru naik balik. LEpas tu lupa balik.. Eih!

intanurulfateha ❤ said...

kurang ajar sungguh!

amaa said...

bodoh gilaaaa gamba neh
pergh berangin je aku
islam semakin di tindas !

DOLCEshasha said...

isu yang panas nih ! sampai hati kan ? huhu

Lelaki Ini said...

giler r!!!
panas hati gua!!!!

Anonymous said...

Salam,
Yahudi bangsa laknat!

Takat 'hangat2' marah kan Yahudi nih hampeh tak jadi aper, moh kite berazam belajar/paham/ikut Quran dan cara hidup Islam sebenar, baru laknat Yahudi tu takut...jom! start now

Ali said...

ALLAH juge ade kate lam Quran yg 'mereka' tidak akan mengikut mu sehingga kamu msk lam agme mrke....
cube2 la tngk video the arrival(part1-56)
mngkn lbh menarik.....

Anonymous said...

hala orang yang ckp ni org najib semua!najib kan munafik.hukuman hudud pun dia x buat pantat lu najb!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets