14 Cadangan Contest Hadiah Dari India

Whoa. Salam semua. Actly, contest ni aku nak buat dah lama. Cuma, aku agak ragu-ragu dengan peserta yang nak masuk nanti. Sebab, before ni, aku pernah la buat kontest, but then itu percubaan pertama yang aku kira gagal dan kurang berjaya.hak3. Kini aku kembali dengan azam yang jitu dan semangat yang berkobar-kobar!bahahahaha.

So, menjelang bulan Julai ni, aku dan sekeluarga akan ke India untuk holiday dan makan angin sikit kot. So, aku juga ada bercadang nak belikan sesuatu untuk readers dan followers yang selama ini menyokong penulisan aku yang tak seberapa ni. Tapi, aku mana la mampu kan nak beli untuk semua. Walaupun readers dan followers tak la sampai beribu.


Aku dah ada beberapa cadangan kat otak untuk buat contest ni. Tapi, belum lagi finalized nak choose yang mana. So, aku akan publish untuk kontest tu paling cepat pun malam ni. Aku nak buat kontest yang simple-simple je. Sebab bagi aku, takkan ada orang nak masuk kontest susah-susah kan?Aku pun malam nak masuk kontest kalau susah-susah dan leceh.hak3

Nantikan malam ni ye. Ouh, mesti tertanya-tanya hadiah apa kan? Hadiahnya ialah cenderahati+t-shirt+ole-ole dari India! Special untuk anda! Aku ada bercadang juga untuk memberikan kepada 3 pemenang! So, nantikan contest tu ye. Aku harap korang semua masuk! Wasalam!

14 komentar:

Lelaki Ini said...

slmt hari bapa!

Lelaki Ini said...

kamulah bapaku

Lelaki Ini said...

knfm sy menang!!!!!!

*yOko* said...

nak masuk!!make sure ak no 1!!!
hahhaa..

cik fara said...

RSC x pyh msuk cntest kan
ko mmg beli souvenir awl2 lg untok ktorng
aku tau
thanx prsdent
hahahaha

katie said...

huhu...nak masuklah...mne tau menang..

areleaf said...

cilake...gua dah nak kene start bodek lu dah ni..hahhaha..

DOLCEshasha said...

hat yang kaw cakap tadi tuh . tapi aku dah menang .

hakimfaridzul said...

@Lelaki Ini
komen sekali je boleh???
ngader!

hakimfaridzul said...

@*yOko*
amboi, kau kena rasuah aku la macam ni weyh!

hakimfaridzul said...

@cik fara
sorry, sesape rsc yang ada blog tapi tak join aku tak mau bagi ole2!

hakimfaridzul said...

@katie
thanx katie!

hakimfaridzul said...

@areleaf
bnyk la bodek kau wahai si mentol!

hakimfaridzul said...

@DOLCEshasha
aku tak mau bagi kau menang cik dolce!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets