12 Buffered earnings bertambah walaupun UV sikit seciput.

Salam semua. Aku just nak ucap alhamdulillah dan syukur sebab selepas dua buffered dah jadi mattered earnings, still rezeki masuk lagi walaupun buffered aku tak la cecah ratus-ratus ringgit! Now ada 2 buffered earnings yang sedang bergerak kat blog picisan ni. Syukur sangat. Ingat, walaupun satu sen, itu tetap rezeki kan???(aku just nak share yang aku gembira, usaha blogger picisan aku ni, terbalas juga tau)hehehehe

Ok la, aku tak pernah nak kongsi tips mahupun petua berblogging ngan korang. Sebab, aku rasa aku masih tak layak nak berbicara tentang petua mahupun tips-tips ni sebab daily UV aku pun 100++ je. Cuma kadang-kadang mencanak tiba-tiba sampai 300++. Cuma seumur aku berblogging, pencapaian terbaik aku ialah 676 UV sehari. Tu pun aku dah bersyukur gila.

So, buat masa ni, biarlah aku kaji dulu pasal Nuffnang ni. Pasal UV ke, pasal traffic ke, aku just ikut petua-petua yang di beri oleh blogger hebat macam DJ, Eyriqazz, darkbatman, joe dan ramai lagi yang traffic dia orang beribu-ribuan. Mahu juga rasa macam tu. Tapi, adatlah, semua bermula dari bawah kan???

Kalau korang nak tips-tips dapatkan buffered, tarik traffic, dan macam-macam lagi ilmu berbloggin, boleh la rujuk kat mereka ni. Berderetan tips dia orang ada untuk anda! Pagi ni saya jadi judge untuk debat intra-asasi undang-undang. Ini adalah outo-post. Bye semua.

12 komentar:

Nur Su'aidah said...

huhhuhu! ku dah 2minggu tak dpt pape ni~ emmmm, takpe aku sabar :) hehe.

nway, tahniah!

helena's said...

tahniah akim!

suhaisweet said...

u got nice n3..peep my latest here Check it Out!

Fatin Aliyya said...

xper..sket2 lm2 jdk bukit.=D

hans said...

best la ko dapat buffered
aku dah tak dapat dah
haih

p/s : Episod 32 Siri ADKDA Sudah Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-dia-kau-dan-aku-episod-32.html

DOLCEshasha said...

aku ada mslh skit ngan nuffnang aku . tlg aku nyah !

hakimfaridzul said...

nur suaidah : relax la..insyaallah nanti dapat la tuh~

hakimfaridzul said...

cik hel : terima kasih!

hakimfaridzul said...

suhaisweet : ok!

hakimfaridzul said...

fatin aliyya : yup!sikit2 lama2 jadi bukit! betul!

hakimfaridzul said...

hans : la, traffik kau dah ribu2 kan??sat lagi dapat la..mana tau dapat advertorial ke...huhuhu

hakimfaridzul said...

shasha : masalah ape nyah??nanti aku bantu kau okay!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets