13 Masalah dengan code html? Perlukan bantuan?

Whoa. Salam semua. Mood blogging menyerap masuk semula. Ok, ini entri ringkas untuk featuring seorang remaja yang sangat pandai godek-godek code html untuk blog and mybe website. Masa aku cuti semester hari tu, dia ni la yang bantu aku untuk letak itu ini kat blog picisan aku ni. Orang nya baik, senang minta bantuan!

Kalau Benashaari boleh featuring bloggers, aku pun boleh. Tapi, bloggers tu mestilah pernah aku bertegur sapa dan membantu aku. Tak kira la dia seorang penulis, penggodek code html, if kau pernah bertegur sapa dengan aku, maknanya, aku boleh la featuring kau. Betul tak??

Bloggers kat luar sana, kalau ada masalah nak letak ape-ape widget, tukar layout, ubah gambar, pasang segala macam jenis application kat blog, rakan aku, iaitu tua punya Otakworks.net boleh membantu. Sila klik ini untuk dibantu. Tinggalkan la comment korang kat entri terbaru and sure, dia ni boleh bantu. 

website otakworks

Budak ni sekolah lagi, so, kalau dia ada masa terluang, dia akan bantu kau gila-gila la. Sampai kau puas hati. Bagus dowh! Senang, daripada korang godek-godek html, pastu keluar benda merepek-repek kat blog, baik korang contact dia ni. Aku jamin, dia akan tolong. Tu je la entri kali ni. Aku sangat kemalasan sebab layan movie dari malam semalam. Dah 10 movie tak sampai 24 hours!ahahaha, bye!

13 komentar:

suhaisweet said...

Nice n3..visit mine if free k. ;D My top entry is here So Funny

khalidahmacambaguss~O_o said...

bagusss....nak try gak ah...

jemput skodeng blog saye laks....;P

hans said...

wah
bagus budak tu yer

DOLCEshasha said...

kaw xdak class arinih . patotlah layan mvee .

helena's said...

nah mintak tolong dia tukakan template buleh?wakakah

hakimfaridzul said...

suhaisweet : sudah visit anda!

hakimfaridzul said...

khalidah : baik2, saya sekodeng ye~

hakimfaridzul said...

hans : memang bagus weyh!

hakimfaridzul said...

shasha : hak aa...tak dak kelas~

hakimfaridzul said...

cik hel : boleh2...

kak ina kl said...

salam..dah study ker belum?

asieyyyman template auntie ada problem da..kena cari yang baru

*yOko* said...

wah..wah..kau!!!
layan movie !!!
mentang2 tak de klas!!

Anonymous said...

I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets