7 Kalau perut meragam, tandanya nak????

Whoa. Salam semua. Mungkin ini entri ringkas dan tergesa-gesa. Actly, aku baru ada idea nak update blog. Tetiba perut aku sakit sangat-sangat. So, ini jadinya! Entri bodoh yang tak bermanfaat langsung. Esok aku sambung idea aku tadi ye. Maaf. Kalau sejuk-sejuk macam ni. Aku memang sakit perut. Haih~

p/s : alhamdulillah, ada juga orang nak masuk kontest aku!thanx ye. Yang lain, selamat mencuba!lama lagi tarikh tutup! 5 Julai tarikh tutup!

7 komentar:

kumbang hitam said...

haha... senasib la kita...sakit perut jugak...
toilet kata mari, lappy kata pergi...

katie said...

aik ramai pulak yg sakit perut nih..samelah..=_=" lepas minum milo je sakit..aduh..

Lelaki Ini said...

waH...
Ak x dapat nak join!!!
ak sgt2 busy la..
esok kursus dah start..
then mds lak...

hakimfaridzul said...

@kumbang hitam
tau tak pe, musnah mood nak tulis entri!

hakimfaridzul said...

@katie
hahahahaha, ye ke katie???hak3..aku guling2 sakit perut!

hakimfaridzul said...

@Lelaki Ini
tak dapat join??tak mau jadi sifu la macam ni!
hak3

helena's said...

ini entry kelaut namanya :P

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets