26 Lelaki bermisai yang berjaya menggoda saya! Kini saya gay!

Whoa! Salam semua. Sila teruskan pembacaan anda jika anda mahu tahu siapa lelaki bermisai yang menggoda hati saya! Ini adalah pembacaan yang berbaur romantik dan cinta! Amaran keras kepada sesiapa yang sudah berumah tangga, beranak pinak, bercucu cicit sebab lelaki bermisai ini juga bakal menggoda anda!Gay itu sama dengan gembira @ happy ye!


Beberapa fakta menarik tentang lelaki bermisai ini! Sila bayangkan dengan sepenuh hati anda. Ikuti penerangan saya tentang lelaki bermisai ini! Saya pasti anda akan teruja dan berdebar-debar!

Fakta menarik 1 : Tiada cholesterol dan lemak berlebihan!
Sudah tentu bayangan anda adalah seorang lelaki yang tough dan bermuscle tanpa lemak berlebih-lebihan di perut mahupun di peha! Lelaki bermisai ini pandai jaga badan tau! Amalkan gaya hidup sehat! Sebab tu, saya pun terpikat!hek3

Fakta menarik 2 : Tiada yang tiruan!
Lelaki bermisai ini bagus! Dia kata semuanya adalah original! Tiada apa-apa yang tiruan tentang dia! Baik pewarna mahupun perasa! Semua nya ori! Ditanggung halal la, siap ada pengesahan halal Malaysia!

Fakta menarik 3 : Lelaki bermisai 20% lebih rendah lemak berbanding yang lain
Selain pandai menjaga badan, lelaki bermisai juga ada cakap yang dia ni lebih bagus dari lelaki-lelaki bermisai di luar sana sebab lelaki bermisai kurang 20% lemak di badan! Sudah tentu pujaan wanita di luar sana mahukan lelaki tanpa perut maju kedepan dan peha lebar ketepi!

Fakta menarik 4 : Lelaki bermisai sudah bertukar wajah lebih kemas dan terurus!
Masa seawal perkenalan saya dengan lelaki misai ni, dia nampak serabut! Tak kemas! Time tu, terpikat sikit-sikit je. Tapi, sejak akhir-akhir ni, lelaki misai dan handsome dah! Berwajah baru! Kemas, teratur, sedap mata memandang!

Fakta menarik 5 : Lelaki bermisai ada band! 4 orang lagi!
Kalau semua nak tahu, lelaki misai ni ada band! Terdiri daripada Encik Original, Encik Sour Cream & Onion, Encik Hot & Spicy serta Encik Flame Grilled BBQ. Mereka ni, aih...tak usah cakap! Sedap sangat! Menjilat jari! hehehehe

Sudah! Cukup 5 fakta menarik tentang lelaki bermisai! Nak tahu lanjut, anda boleh la berkenalan dengan Encik Lelaki Bermisai ni! Dia friendly, sedap pun sedap, lazat disukai ramai! Baiklah, mari saya tunjukkan anda siapa lelaki bermisai itu! Ini dia, lelaki bermisai yang merubah saya menjadi gila dan gay happy!
Ini dia lelaki misai pujaan saya sampaikan tidur pun saya masih berteman lelaki misai. Tak percaya, lihat gambar di bawah!


Teruja lihat saya berkasih sayang dengan lelaki misai???hehehehe, sebenarnya, ini adalah contest dari Mr Potato yang menawarkan hadiah berjumlah RM 1,000 kepada johan! saja try luck, mana tau, dapat RM 1,000!yee ha!!! Cuba la rasa Mr Potato yang baru ni! Lazat berkrim disukai saya! Sekian, terima kasih kepada juru gambar dan rakan sebilik yang tolong gelakkan saya untuk cari idea!hehehehe

Dibawakan khas untuk anda oleh hakimfaridzul, Mr Potato dan mamee~

26 komentar:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heheh contest rupenye
.gudlak ^^

en.pj0wl said...

..OMG datz really cool n awesome..thankz 4 introduce " lelaki bermisai".

AyuE said...

haha...ingtkn apa la td...contest rupanya...gud luck!!

Shuk said...

rajin hang join contest ..sy xpenah lagi join contest mane2..huhu.chayok! :)

Raybond said...

huhu.. contest nie ek... gud luck yea.. smoga menang.. =)

MOHD AMIR MORAD said...

AKu...semua contest aku tak masuk....
kalau masuk gerenti menang...guna kabel(orang dalam)...

nadirah_nor said...

gudlakkk cepit,,
jgn lupa kongsi hadiahh ngn aku cepitt

qilamahadi said...

ehhhh
ni smlm tesco
huahahauuaa
over gmbr atas katil tu
ahaha

hakimfaridzul said...

thanx cik nurul fateha!

hakimfaridzul said...

en. pjowl : ouh, ye, selamat berkenalan!

hakimfaridzul said...

ayue : ingatkan ape????hahahahaha

hakimfaridzul said...

syuk : saje try luck!
agagagaga

hakimfaridzul said...

raybond : huhuhuhu, haah, contest mr potato!

hakimfaridzul said...

mohd amir morad : masuk la..guna je orang dalam...mampu menang ke???hek3

hakimfaridzul said...

nadirah : tq gebu!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : hahahahaha, jgn sebut!!!agagagaga

*yOko* said...

key in GAY kat google
tbe2,klua hakimfaridzul.blogspot.com..
wakkaka....

en.pj0wl said...

http://malaysia.youthsays.com/hafizulhakim/helpmalaysiawin

mamat said...
This comment has been removed by the author.
mamat said...

mati2 ingat kau gay
hahahhaha

good luck na !

hakimfaridzul said...

yoko : amboi2...

hakimfaridzul said...

pjowl : kau promote kan???ahahahahaha

hakimfaridzul said...

mamat : thanx!

ahahahahaha

Anonymous said...

Bagus gak idea tu...lain dari yg lain...Nway good luck akm!!!!

Ayu said...

peh cayalah

Khadijah Nas said...

ada dengar keropok en misai itu agak diragui kehalalan nya. cuba check balik untuk kepastian. peace~~

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets