10 Sekadar update : yang terucap setakat ini.

Beberapa perkara yang terucap setakat ini.

  • Doakan aku sehat sebab pukul 2 ni aku nak gi check darah. Suspek denggi. Suspek je ye!
  • Ya, aku admit. Ini salah aku. Kau tak salah langsung
  • Jika membenci aku kurangkan kesedihan dan kegeraman kau. Benci la! Mungkin itu ubatnya!
  • Terima kasih untuk semua. Kaum perempuan, andai anda ingin membenci lelaki. Percaya la, anda perlukan lelaki juga diakhir nanti!
  • Jujur aku katakan, aku benci perempuan-perempuan yang emo lebih pasal lelaki. Nak kutuk biar beragak ye. Ko tak ingat yang ko pun ada kawan lelaki ke??? So, sila hormat.
  • Aku masih bersyukur sebab masih ada yang faham apa aku lalui.
  • Aku bukan lelaki yang senang mencari wanita ganti!
  • Aku tak pernah sesali apa aku dah noktahkan!

10 komentar:

qilamahadi said...

cepit
awak adalh terbaik dimata saya
:)

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

moga awk bkn kne bt0l2..
uish..
terigt tyme ayah sy kne..
n sy nk awk tau..
buang mse jek dok igt owg y xhargai kte..
smile always k..

princeduyong said...

sabar hadapi segala ujian hidup...

senandung semalam said...

saba n saba n saba yep?

nadirah_nor said...

cepitt ohh cepitt
:)(:

hakimfaridzul said...

qilamahadi : ouh, thanx a lot!

hakimfaridzul said...

qaseh : ahahahaha!awak tak tahu ape2!bukan seperti yang awak bayangkan!

hakimfaridzul said...

princeduyong : yap!

hakimfaridzul said...

senansung semalam : ahahahaha, yup!

hakimfaridzul said...

nadirah : gebu, oh gebu oh gebu!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets