11 1000 Unique Visitor Sehari. Impian terlaksana!

Whoa! Salam semua. Mula-mula aku nak berterima kasih pada semua. Ya. Pada anda yang sudi membaca blog picisan ini. Hakikatnya, blog ini takkan berkembang dan maju tanpa anda! Terima kasih diucapkan untuk pengalaman yang bermakna semalam. Terima kasih banyak-banyak untuk 1006 Unique Visitor sehari. Sesungguhnya impian untuk dapatkan UV beribu sehari sudah terlaksana! Amin! Usaha gigih pasti membuahkan hasil! 

Sekali lagi,  entri ini sama saja seperti mana blogger berpengalaman lakukan. Ianya hanyalah sebagai satu catatan sejarah, kenangan, motivasi diri atau lebih kepada perkongsian kerana mereka nak orang lain maju bersama-sama. Bukan sekadar mereka sendiri. Tapi, blogosphere tak pernah lari dari kutukan, hinaan dan juga mungkin kritikan dari orang lain yang suka memandang kejayaan seseorang itu sebagai satu perkara yang jahat. Come on lah, kau berusaha lebih, kau lah yang dapat pulangannya! Betul?


Syukur jugak sebab 3 minggu kebelakangan ini. Traffik stabil dan menunjukkan peningkatan. Pageview pula apa kurangnya, tengok je la di atas, alhamdulillah~ Carian dari google memang sangat membantu! Nyata kalau anda tahu bermain dengan keywords. Seriusly, korang akan mampu mengekalkan traffik walaupun update sekali seperti aku semalam. Sigh... Laptop rosak, terpaksa guna kawan punya. Theeee. Baru semangat blogger ni bro! Hahahaha. Now, laptop dan format. Clear! Bersih dan wangi! Boleh la blogging secara tegar! Hahahaha. 

Yang penting jati diri dan semangat tu perlu ada. Gigih berusaha untuk dapatkan yang terbaik. Cuba yang terbaik. Pedulikan orang nak kata korang tu blogger tegar ke, blogger picisan ke, blogger sampah ke. Asalkan tujuan korang baik, murni dan korang memang punya cita-cita untuk maju seperti yang laib. Semuanya mampu! Ingat, diri sendiri tu perlu gigih berusaha. Explore dunia blog ni. Kalau korang tak nak tolong diri sendiri. Siapa lagi nak tolong~ 

***** sekali lagi terima kasih untuk UV 1006 dan PV 2981 ***** 

p/s : terima kasih untuk kenangan terindah ini! Alhamdulillah... Semua yang aku buat tak sia-sia sebenarnya~  [ketahuilah aku memang gembira sangat-sangat]

11 komentar:

Anonymous said...

Ala, banyak hit kat entry resepi je. Gua pun boleh buat beb. Setakat copy, and link the original websites. Bukan entry original lu pun.

Anonymous said...

HAHAHAHAHA ASSHOLES! FUCKING BLOG WITH FUCKING BLOGGER AND READERS!

DaHLia said...

tahniah ya cepit!!
jeles dgn PV 3kali ganda kamu tuuu..

anyway, sis cadang kamu guna comment moderation supaya dapat tapis komen sebelum publish

Danial Ikhwan Jaafar said...

ooo jadi ini ke orang2 yang dimaksudkan si cepit..
betul kate kak dahlia, guna comment moderation. =)

Anonymous said...

@Anonymoussekurang2nya die berusaha daripada ko x buat pape..tau sebut assholes,fuck,sex..lg la mcm lahanat..klu ko nye blog hebat sgt,tnjuk ar kt kami, bodoh..hahaha

Anonymous said...

@Anonymoussekurang2nya die berusaha daripada ko x buat pape,penakut pakai anonymous account nk kutuk org..nmpk sgt ko chicken..hahaha..lg la mcm lahanat..klu ko nye blog hebat sgt,tnjuk ar kt kami, bodoh..

saya_arief said...

besh nye ko..
jeles aku..

tulisan kemas said...

cayalah hakim . blog aku nk jdik cm kau kena tnggu sebulan :'(
ajar la aku care nk berblogging .
kesean kt aku . >___<

velasrizal said...

wah mmg gempak la lu bro..tahniah la..

Emas Ganti Duit Raya ?

Anastasia Ann said...

fulamakkkkk.. congrates! bila nak sampai aku ntah.. haha

ZouL said...

tahniah bro..haha

Nak Download Movie Tapi Tak Tau?? >> Fast Movie Download (FREE JE)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets