15 Hidup berblogging. Lebih dari sekadar menulis!


Salam semua. Seronok kan kalau ada kawan-kawan around kita yang memang gila blogging! Means gila blogging bukanlah sebab dia update entri dua puluh lapan kali sehari tapi dia tertarik dengan apa itu SEO, apa itu Page Rank, apa itu Alexa, apa itu code html dan banyak lagi! Seronok sebab ada 2 otak yang akan berdiskusi untuk mencari ilmu blogging ni. Perbincangan lebih bererti daripada mengajar semata-mata kan?


So, kawan baik aku dari form 1 hingga sekarang mula menunjukkan minat untuk blogging secara serius! Yes! Nanti kita duduk bawah pokok sama-sama sebelum buka then kita bincang which part we should start first okay! Ilmu blogging ni luas. Sama ada kita nak mencari atau tak. Itu je. Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan!


Ini dia, fariziliofernando.blogspot.com. Walaupun kau dah mula blogging beberapa bulan lepas, tapi baru sekarang dah nak habis sem kau baru teruja dengan dunia blog? Haih, takpe, kita slow-slow belajar ye! Aku pun sama. Bodoh dan dungu lagi dalam dunia blogging ni! Good luck! 

p/s : ada lagi kawan-kawan kat uitm ni yang nak sama-sama mencari ilmu blogging?

15 komentar:

niesh™ said...

comel2 monyet tu kan. hihi

tim said...

dekat kelas aku skng ada 5 orang yang aktif berblogging dan dah ada beberapa orang clasmates yang menunjukkan minat berblogging hehehe
the more the merrier

hqfizulhqkim said...

bagus2.

Zairie Husin said...

thumbs up!

my recent post:
sempena ramdhan|peniggalan nabi s.a.w

hazman aka species1980 said...

yesss... bila dah terjebak ngan blog... memang kena blaja n amik tahu pasal ilmu teknikal blogging

kisahsensasi said...

yess... memang besh kalau dapat cakap pasal minat yang sama ( blog )... tambah2 kalau leh luangkan masa untuk gathering...

DOLCEshasha said...

cantik blog berwajah baru : )

hakimfaridzul said...

@niesh : hak3. memang comel pun!

hakimfaridzul said...

@tim : mari la, kita blogging sama2 jop!

hakimfaridzul said...

@hqfizulhqkim : huhuhuhu, good-good~

hakimfaridzul said...

@zairie husin : ngeh ngeh ngeh!

hakimfaridzul said...

@hazman aka species1980 : betul2!kena amik tau!

hakimfaridzul said...

@kisahsensasi : yup2!besh dowh kalau ada gathering!

hakimfaridzul said...

@DOLCEshasha thanx~ simple but yet, sedap mata memandang~

izyanty collection said...

by the way jadi blogger secara xsengaja...tapi best gak ada blog leh tambah ilmu n kongsi pendapat..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets