26 Aku tak harapkan dekan, 3.5 atau 4 flat!

OK, ini memang entri frust menonggeng sebab aku dengar ramai yang fail paper law for student part 3. Sigh, aku kah? Simpang malaikat 44. Sumpah dan sejujurnya aku takut sangat-sangat! Nak kata boleh jawab, ye aku boleh jawab. Tapi tak tau la betul atau tak! Jawab memang jawab! So, nak hibernasi dan diam-diam supaya tenang sikit otak pikirkan result ni!


p/s : aku nak lulus je!!!No repeat, no sem 4!

26 komentar:

qilamahadi said...

InsyaAllah
sapa i-am-kaka.blogspot ??
tu ke yang baru ??
haaa
kekeke

izzah said...

mintak2 takm repeat!!amin..

suffer8zine said...

gud lux bro


Terkini : Pancing ikan piranha gergasi

Izzatul Iman said...

betul tu...

tenangkan la diri...mintak2 bukan awak le yang fail...sesape pun tak mau fail sebab sedih terpaksa repeat balik...

semoga awak berjaya!

cik fara said...

cepit!
seriuss aku takot ni!
tolong laaah,aku x nak p merbok lagiiii
:( :(

DOLCEshasha said...

Ya Allah, doakan yang terbaik jela weyy. I.allah.. huhu

My MiRa said...

debaran yang selalu di rasai student

San said...

takutnye...huhu..harap2 llus je pper law tu..huhu..seram wehh

fakrul_roslan said...

Isyaalah RSC sume sukses..cepit dont wory ha..huhuhuhuhu

nor said...

cepitttt
nanti result kuar roger kat aku
maklumlah wanita bekerjaya
sibuk nyahhh
kekekek

eiela said...

mintak-mintak jgn la repeat,,jgn stress sangat fikir, janji time exam kita dah buat sehabis baik.

fndrocka said...

Aku dapat C dulu.haha!

muhammad azri said...

mintak2 insyaAllah geng kita sorg pun x de repeat!!! aminnn..

hakimfaridzul said...

@qilamahadibukannlah..tu ambik kat google!

hakimfaridzul said...

@izzahamin mak!!!cuak giler weyh~

hakimfaridzul said...

@suffer8zinethanx!

hakimfaridzul said...

@Izzatul Imansedih dan malu la nak repeat!sighhh..menebal muka kalau repeat!

hakimfaridzul said...

@cik farakau pikir kau sorang yang takut!semua takut weyh~

hakimfaridzul said...

@DOLCEshashaamin dolce!hak3

hakimfaridzul said...

@My MiRadup dap, dup dap!ha, dengar kan debaran tuh!hahahahaha

hakimfaridzul said...

@Sanaku pun nak lulus je!

hakimfaridzul said...

@fakrul_roslanamin kuru!kau ni, lama hilang, ada tak de???

hakimfaridzul said...

@norfine geb!kau kerek dengan aku kan!

hakimfaridzul said...

@eielayeah!, sehabis....erk...sehabis jawab!hak3

hakimfaridzul said...

@fndrockahahahahaha, ye ke??aku nak lulus je!!!lulusssssssssssss je!

hakimfaridzul said...

@muhammad azriamin ya rabbal alamin~~~mintak2 mcam tu l ayie ye!!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets