23 Gambar keluar stadium awal sebab Selangor kalah teruk!

Ok, aku godek handphone then jumpa satu gambar aku punya semangat pakai baju jersi Selangor, siap headband! Tapi aku keluar awal 30 minit sebab separuh masa kedua Selangor dah kena bantai 4-0! Gila weyh! Akhirnya, Selangor lungkup 6-0 dengan Singapura! Malu tok sah cerita sebab aku gila eager nak tengok sampai habis, aleh-aleh, separuh masa kedua dah tinggal sikit je orang!

***********************************************************
Aku suka statement sorang sorang penyokong ni! "Alasan penat sebab semalam main kat Kelantan? Bola Sepak kat pekerjaan mereka, mereka kan professional! Kena nak bagi alasan penat? Itu kan kerja!" Nice gila ayat dia weyh!

punya semangat tapi balik awal! :P

p/s : aku terfikir untuk buat ruangan sukan kat blog ni!wahahahaha

23 komentar:

Hazwan Arif said...

kalah menang x pnting..yg pnting adalah smngat!!!

suffer8zine said...

x pe bro, next time jgn serik dtg

adrinaqamarina said...

idop german! erk tetiba.

suka ah ayat tu. profesional ah.

tetiba teringat kat bambang pamungkas

nor said...

awww aww
pitt cun ngat aaiiih
=D
weyh sejak bila tgk bola nih??

Danial Ikhwan Jaafar said...

malu gak, nasib baik aku bukan orang selangor wahah. tapi maruah tercalar. takpe la, duric tu memang mantap pon. apekang daya..
pepe pon, syabas kerana semangat tu ada! =)

saya_arief said...

semangat itu penting..
;D

cik fara said...

cepittt
sudaah lah ko
sgale jenis ruangan nk buat kat blog
:P


errr,maalu kot slgr kala!
pndaah jom!

DOLCEshasha said...

asal balik awal weyy? hehehe. btw aku still 50-50 ohh.

theufo said...

slm...mungkin betul..diorang penat..
tQ

miss lolly a.k.a luvfareda said...

heeeeeeee :DD

Buat je lah ruangan tuh :)

izzah said...

hamboi!semangat!!ak rse klu kau tak dtg,s'gor mng kot!!
kihkih..

hakimfaridzul said...

@Hazwan Arifbetul!!!semangat sangat!hahahaha

hakimfaridzul said...

@suffer8zinetak serik, aku suka gi stadium.jerit2 weyh!hahahaha

hakimfaridzul said...

@adrinaqamarinabambang?dah lama dah mamat tu tak de..ape kes main guna pemain import..hak3

hakimfaridzul said...

@noraku memang tengok bola la...ngan korang je takde.hahahaha

hakimfaridzul said...

@Danial Ikhwan Jaafarthanx!semangat itu penting!

hakimfaridzul said...

@saya_ariefbetul2!sambil angguk2!hak3

hakimfaridzul said...

@cik farahahahaha, kau je la pindah panda oiii~

hakimfaridzul said...

@DOLCEshashanope!tak yah pergi la!

hakimfaridzul said...

@theufohaah!dia orang penat!

hakimfaridzul said...

@miss lolly a.k.a luvfaredannt la sis!

hakimfaridzul said...

@izzahamboi mak, sodap ayat!

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi bola sepak Selangor tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets