4 Fulamak, dia ada 3 la!!!

Salam semua. So, entri ni aku cuma nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada Qiera sebab sudi jadi followers ke-600 blog tak best aku! Hahahahaha. Dia ada 3 blog la! So, korang boleh terjah mana-mana blog dia ni! 2 daripadanya aku tengah usaha nak baca. Yang lagi satu mungkin blog peribadi dia sendiri. So, silakan ke rumah Qiera!

Rumah pertama : 

Rumah kedua dia :


Rumah ketiga yang diprivatekan ialah :


Sekali lagi nak ucap terima kasih sebab sudi follow blog yang jarang update dan tak senonoh ni! Terima kasih daun keladi, ajak la ramai-ramai follow lagi! Hahahahaha. Nantikan update malam nanti cerita tentang Broga Hill!!!

4 komentar:

aNnE said...

congr8s da 600 :)

Nor said...

wuhuuu byk follower cepitt
dah pemes jgn lupa ai

cik fara said...

pehhhh
femesss doh cepit !
smpai 600 daaah

twinkle'lilis said...

blog aku kau xde pom buat entry mcm nie? ;'(

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets