6 Blog cepit berwajah baru, apa komen anda?

Salam semua. So, sempena tahun baru ni, blog aku yang dah usang ni pun nak tukar wajah baru gak. Blog cepit yang dahulunya berwarna hijau kini mungkin lebih kemas dan teratur dengan warna kelabu dan pink!


So, kini blog ni bermuka baru seperti yang korang nampak tadi! Terima kasih untuk Arkim (www.otakworks.net) kerana membantu banyak dalam urusan perpindahan wajah baru ni! So, harap dengan wajah baru ni, aku punya semangat yang lebih untuk berblog pada tahun 2011 ni!



6 komentar:

fatin zulkifli said...

first!

syAzAnA said...

ohh yeahhh. kema sehh. hehe. baguss3. permulaan baru!

Anonymous said...

cantikk,, ^^

hakimfaridzul said...

@fatin zulkiflitahniah!

hakimfaridzul said...

@syAzAnAokay kan???hak3

hakimfaridzul said...

@Anonymousthanx!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets