6 Check Result MUET End Year 2010 - Doa, harapan dan impian.

Salam semua. Hari ni memang penat sangat-sangat! Turun naik tangga, bukit, lurah, longkang semua aku redah. Aku harapkan hidup kat UiTM Shah Alam ni lagi better than Merbok, tapi so far yang aku boleh cakap ialah penat, mahal dan jauh! Tak nak cerita panjang pasal hal UiTM Shah Alam sebab aku nak bagi tahu korang semua pasal Result MUET End Year 2010 yang korang boleh check tak lama lagi. Mybe dalam sehari dua lagi.


Nak cakap aku teruja check result MUET ni, tak jugak. Sebab aku tak ambil semula pun MUET untuk kesekian kalinya. Letih dan penat! Aku tahu, ramai kawan-kawan aku masih lagi berharap dan berdoa agar MUET End Year 2010 hari tu dapat merealisasikan impian korang daftar masuk degree untuk Bachelor Legal Studies! Aku doa korang berjaya untuk MUET lepas. 

Aku faham, ramai yang masih berharap dalam hati. Siapa tak pasang impian untuk buat BLS? Siapa tak mau dengar anak dia belajar undang-undang? Siapa tak nak bergelar peguam kalau pada mulanya, memang itulah yang sepatutnya berlaku mengikut acuan yang sewajarnya. Betul? So, MUET kali ni memang aku berdoa banyak-banyak untuk kawan-kawan semua. Korang boleh punya!


Nak tanya kenapa aku tak re-seat MUET End Year ni? Tak perlu la aku jawab panjang lebar. Cuma aku nak cakap yang aku memang tak mampu untuk bawak LAW. Memang aku dah sedar kemampuan diri sendiri. All the best kawan-kawan! Dah tau result MUET nanti, share-share dengan aku!

6 komentar:

hqfizulhqkim said...

ok. :)

Izzatul Iman said...

MUET.... ade teori kate kalau tgh thn MUET senang, hujung tahun, MUET akan jadi susah... semoga berjaya la semua yang amek muet tu...

saya dah amek mase fom 6 dulu...

FS said...

Takut ngat aih baca Izzatul ni cakap

hakimfaridzul said...

@hqfizulhqkimfine!

hakimfaridzul said...

@Izzatul Imanowh..tapi kan, ada org cakap hujung tahun punya plak yg senang.hak3

hakimfaridzul said...

@FShurm..ntah la fs...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets