23 Gambar menarik! Jangan tak kelip mata ye!

Whoa! Salam semua. Hampir 3 hari tanpa entri dan post baru. Habis, menjunam-junam analytics kat Nuffnang! Hak3. Perasan sudah saya ni kan? Haish. Padahal analytic seciput je. Al-maklum lah, macam ada orang tu cakap, blog saya ni blog sampah. Sedih! Sadis! Nak buat macam mana. Mulut orang kan? Diam je la. Sedih betul! Tak mematahkan semangat saya langsung untuk terus berblogging! Suka hati la kan? Blog saya, so, saya yang mencorakkannya. Nak comment pun biar la berlapik-lapik~ Terima kasih sesiapa yang cakap blog saya ni sampah!

Mari, kita cuci mata sambil kagum dan tak kelip mata sekejap lihat advertisement2 kat bas luar negara sana! Mari, jom kita terbang bersama! Haih, selalu sangat saya bawa anda melancong didalam blog ni. Ke Hawaii la, Ukrain la, kali ni kita ke Eropah ye kawan-kawan. Kita sama-sama lihat iklan-iklan yang cambest kat bas-bas die orang ni! Ayuh!


Terkejut jugak kalau nampak ada orang tergantung kat bas macam ni ye? 


Fuyoo!!! Ada pompuan menari-nari kat dalam bus! Tak teruja ke???


Ni lagi hebat! Ambik kau! Kapal terbang kat jalan raya! Jetstar Asia lagi!


Yang suka perasan boleh la tepek muka korang kat tayar bus ni! Camera besar tu! DSLR lagi weyh! Sony ke, Canon ke, tak pun Nikon? Mana satu ek?


Menarik kan? Hulur-hulur tangan lagi!


Nah, siapa yang agak-agak gigi besar tu, boleh la sumbat bus ni dalam mulut! Hak3!


Dari depan rupa bas! Dari belakang rupa lori buah la!!! Bagus kan???


Lucah weyh! Main-main kiss lagi! Ahahahaha


 Haih, buka and tutup pintu pun boleh jadi menarik kan? Kreatif weyh!


 Maik ai, lobang besar kat belakang bus! terkejut weyh kalau bawak kereta then jumpa macam ni!


Tilam, tilam, tilam!!!!


 Cantiknya mata ni!!!


Bas ke motorsikal ni? Kompius saya!


Alat musik pon boleh! 




Yang mana satu, pilihan kalbu~ewah~

Saya nak minta maaf sebab entri kali ini lebih kepada gambar-gambar tatapan buat anda! Tak pe, lain kali saya tulis panjang berjela-jelan sampai korang semua muntah nak baca! Hak3! Bagus kan advertisement kat luar negara! Menarik! Kalau la negara kita ada macam ni! Selalu la naik bas nampaknya! Tak kurang juga yang mungkin akan bergambar dengan bas kan? huhuhu



Sudah puas? Dah la tu, nafsu besar betul la korang ni! Ahahahaha. Nway, saya nak minta maaf sebab jarang kali dapat melawat blog-blog anda! Sangat sibuk sekarang ini! Tapi saya janji, erk, janji? Tak-tak! Saya berazam, bermula sem baru dan masuk universiti nanti, saya akan ada lebih banyak masa dan saya akan melawat blog anda selalu! Salam gembira buat anda! Ceria-ceria selalu! Ewah!!! Bye-bye, wasalam!

23 komentar:

applesakura said...

hee
apple suke entry yg banyak gamboooo~~~ simple & easy to undeerstand..hehee

NichKhun said...

hehehe kreatif !!!

amirah said...

aku suka semua skali.
terbaikla advert diorg.
kreatif.
kat ngara kita boleh ja nak wat2, ramai pelukis/ahli seni bakat besar cuma tak diketengahkan.
nice blog

DaNi said...

sungguh creative...

DaNi said...

sungguh creative...

Anonymous said...

menarik!nak snickers huhu besonya bar itu

arm nomi said...

best arr kim!! ^^

qilamahadi said...

malaysia pun ada paa
coming soon
natikan kemunculan sy di bas bas
muahahha
:)

Anonymous said...

hehehe...kelakar n menarik...
suka....suka...
Akm yang kreatif n banyak idea...tahniah!!

amaa said...

terujaaa aku tgk gmba2 neh
bila malaysia nak up weh ?
;D

San said...

hehe..nk gelak je..

ikanpari said...

aku nak bas yg berus gigi tu bleh???

MISH LOLIPOP said...

bas muka gua tak da ker bro??huhu

USAH DIKENANG YANG SUDAH LEPAS

hakimfaridzul said...

apple : saya juga...mudah nak baca kan??

hakimfaridzul said...

nichkhun : betul2!!!

hakimfaridzul said...

amirah : bila la malaysia nak buat macam ni kan???

hakimfaridzul said...

dani : memang creative!teruja kah??

hakimfaridzul said...

armnomi : memang besh!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : amboi, iklan bomba kah??

hakimfaridzul said...

ama : malaysia??tunggu aku jadi PM weyh!!!sabar2!!agagaga

hakimfaridzul said...

san : gelak la puas2!!!

hakimfaridzul said...

ikan pari : nak yang lori buah tu pun boleh~

hakimfaridzul said...

mish lolipop : nantikan muka anda ye..ahahaha

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets