39 DVD skandal Ariel Peterpan dijual di pasar malam. Aku dah jumpa!

Whoa. Salam readers. Jika entri aku semalam ada sentuh tentang Buffered Earnings, hari ni aku nak share sikit pasal si Ariel Peterporn Ariel Peterpan. Ala, mesti la korang faham aku nak cerita pasal apa kan? Cerita scandal dia tuh. Dah kantoi satu dunia dah! Popular sekelip mata!


Semalam, aku pergi pasar malam kat Sungai Layar, pasar malam yang terdekat dengan UiTM ni. Ini antara aktiviti mingguan yang aku selalu layan memandangkan aku suka makan dan roomate juga sangat suka makan! hak3. Beli makanan banyak-banyak pastu melahap dalam bilik! Mati kalau dia orang tahu aku cakap pasal dia orang.^^

Kalau korang dah biasa ke pasar malam. Biasa la, dah nama pasar malam kan? Mesti ada jual cd mahupun dvd cetak rompak. Aku bukan la penggemar cetak rompak, tapi, bagi aku, murah dan berbaloi-baloi.hak3. Time aku usha-usah DVD kat situ, abang kedai DVD tu hulur kat aku ini. Sila lihat gambar dibawah!



Hak3. Dah di DVD kan! Sedap lagi! hak3. So, jika anda mencari-cari DVD skandal panas ini. Sila la berkunjung ke pasar-pasar malam ye!huhuhu. Mana la tahu, anda ketemu juga! DVD ni 10 hengget je. Original dari indon tu!!! Yang penting, aku tak beli ye! Cuma dipromote! Kalau nak tahu, cover dia ni buka ori, sebab, kalau aku tunjuk yang ori, terbeliak mata korang. Ni cover yang dah di cetak rompak semula!huhuhu

Aku juga ada dengar yang video-video lucah si Ariel ni ada banyak. Yang aku dengar setakat ni je dah 30 orang! Ramai! Semua artis. So, nantikan aku reveal satu persatu artis perempuan yang bernasib baik tu ye!hak3. Best gak jadi paparazzi ni. Amacam? Ada bakat?hak3


Dengar kata juga, Ariel ni boleh di saman dan di penjara selama 12 tahun kalau video-video ni betul. Mybe sebab memalukan Indonesia dan juga memalukan industri muzik dia orang! Aku juga ada baca yang katanya si Ariel Peterporn ni dah ke luar negara. Mungkin melarikan diri. Apa-apa pun, kita tunggu la apa jadi seterusnya ya!huhuhu. Bye-bye!

39 komentar:

twiNkle`lilis said...

haaaa!
tudiaaa.pegi pasar mlm, ini diaa jmp haa. peminat setiaa CETAK ROMPAK kowt kau nieh an. movie ape kau beli? nnt kais pinjam sama kami laaa yer.
*akuu SUDA KOMEN blog KAU yer!

hqfizulhqkim said...

.OMG.
* this gonna be a hot entry.
* seriously
* mana hang jumpa dvd tu?
* haha,just asking.^^)

DOLCEshasha said...

tudiaaa weyh ...
tapi aku rasa nih orang dengki dengan dia ja nih . Zaman sekarang , everythng we can if we have moneyyhhhhh !

SyuQ said...

benda2 mcm ni, cepat sgt memasuki pasaran...

khalidahmacambaguss~O_o said...

giler laaa....benda2 camni pun ada...yg ko pun pi post kat blog ko nape..kan dah mengajar orang2 kat luar sane cara2 nak mendapatkannye...hahaha....

hakimfaridzul said...

@twiNkle`lilis

tu dia, twinkle lilis orang yang pertama!!!huhuhuhu

hakimfaridzul said...

@hqfizulhqkim

ada la aku jumpa, eh2, bukan kau roomate aku ke??bahahahaha

hakimfaridzul said...

@DOLCEshasha
tapi, aku rasa ini memang betul weyh!!!aku dengar, hard disk dia dah hilang!!!

hakimfaridzul said...

@SyuQ

tau tak pe..terkejut aku tadi!!!

hakimfaridzul said...

@khalidahmacambaguss~O_o
sharing is caring kan??hahahahaha

hqfizulhqkim said...

*..lupa plak kita ro0mate
*..haha

Raja Kebas said...

WOW , kasi aku pinjam la

hakimfaridzul said...

@hqfizulhqkim
kau suka buat2 lupa kan???

hakimfaridzul said...

@Raja Kebas
huhuhu, kena sewa beb!

alynn malynna said...

takut jek nak tgk...eeeeee....

FARIZ ILIO FERNANDO said...

wooo..... sensasi tol yek isu yg ko utarakan ni... nnt kongsi yg i yek maha guru... hehehe

|| nemo mimosh || said...

la ye ke?

penat je minat die !

mR.sYaH said...

huyoo... dah de jual.. lama dah aku xjumpa dvd cetak rompak kat pasar malam.. tp ada kat shopping complex... tp dvd ni xde kot kt shopping complex..

Lelaki Ini said...

ko beli x???
nak pnjam!!!
ahaks!

cik fara said...

cehhhhh
ko pegi psr carik bnda alah ni????
muhahahaha

durakhyar said...

sengal ariel

shazika said...

ish..
harap2 bukan dia
aku minat oh peterpan tu

jgn segan ke laman sy yek
Pen-pal dan phone-pal

*yOko* said...

hidup peterporn!!!wakakkaa..

Shahir said...

peterPORN boleh!

hakimfaridzul said...

@alynn malynna
takut??ye la tu~

hakimfaridzul said...

@FARIZ ILIO FERNANDO
amboi, pandai kau mengampu aku kan???

hakimfaridzul said...

@|| nemo mimosh ||
la, baru tau ke???

hakimfaridzul said...

@mR.sYaH
ntah, aku belum usha lagi kat shopping complex tuh!

hakimfaridzul said...

@Lelaki Ini
tak beli ar..huhuhu.takut ada spotcheck kat guard house!hahahaha

hakimfaridzul said...

@cik fara
ini sampingan sahaja! :)

hakimfaridzul said...

@durakhyar
sengal dan bengal!

hakimfaridzul said...

@shazika
tak yah la berharap!memang dia pun!

hakimfaridzul said...

@*yOko*
ye mak!hidup peterporn!!!!huhuhu

hakimfaridzul said...

@Shahir
ye!peterporn boleh!

amaa said...

laa kau tak beli kaa?
aku baru nak pinjam
wawawawawa ~

yuyuEyuliAnayusOf said...

oo, beli cetak rompak ye, mmg nk kne tangkap ni. hehe :)

helena's said...

terok oh dia nih!

adie p0y0 said...

woit!!!!!!!! nak tgk!!!
bg la aku weyh....
hahahaha.....
~pengetua~

an apple of.. said...

dari indon dah sampai sg layar,
aku x faham,y nak sebar2kan vc ariel tu,x best punn

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets