10 Lisa Surihani Masuk Blog Aku. Terkesima sekejap!

Whoa. Salam semua. Hari ni aku teruja sedikit sebab Lisa Surihani masuk blog aku! Faham? Masuk blog aku! Tapi cuma gambarnya sahaja la! Hahahaha. Rupanya iklan terbaru Nuffnang tentang contest Magic Happens with lip ice! Actly, tak banyak kontest aku pernah review. Cuma kali ni teruja sedikit dengan iklan Nuffnang tu! Muka Lisa Surihani pulak tuh! Comel! Bawah ni bukti dia[gambar] masuk blog aku. Hahahahaha

Tu dia. Nampak tak yang tengah pegang lip ice tu!

Contest ni macam menarik je aku tengok! Senang! korang cuma perlu gunakan spacebar dan juga left clik sahaja! Masa terpantas akan diambil sebagai pemenang contest ni! Best! Aku dah try sekejap main! Malam nanti aku fikir nak sambung main la! hahahaha. 

Mari main!!!! Pilih je sama ada si Amber tu boleh fikir perkara itu ketika belajar atau tidak!


Boleh join facebook Lip Ice untuk tips bibir mugil! [klik sini]

Sumpah yang ini aku teruja! Aku tak mintak banyak la nak menang ni! Aku just nak hadiah tempat ketiga pun cukup la! Dapat Nintendo Wii. Kan? Syok wo kalau dapat tu! Sure-sure cuti sem aku nanti lebih meriah dan bermakna! Dapat i-pod touch pun boleh la, sekurang-kurangnya wish list birthday aku dah tertunai satu!hahahahaha. 


p/s : tajuk biar menarik! Baru orang teruja nak masuk! Hahahahaha

10 komentar:

Miss Ekin said...

ehem ehem...nati muka aku plak jadi iklan..nati blh lah tayang kt blog hg..hahahah

Lelaki Ini said...

ala..
nape diew x sggah kat kat blog ak??
adeyh!

NuR 'aQiLaH said...

baru nak mintak otograf lisa wuu wuu~

Melz said...

hoho kalau betul memang aku salute ko bro :P keh keh keh

hans said...

dah tahu dah pasal iklan
hahaha

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

DOLCEshasha said...

wahhh , bangga la kaw kan ? hehe

intanurulfateha said...

teruja nye!
lisa dtg tuuuuuuuuuuuuuuuu ;p

Anastasia Ann said...

fulamakkkkkk.. haha ..

an apple of.. said...

glarr aku suka ah tajuk blog ko ni
:DD

Shasha Catering said...

Selamat hari raya aidil adha ;)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets